onsdag den 15. februar 2017

Bøger fået siden sidst #19 - graphic novels - vlog editionJeg har ret meget lyst til at læse Graphic Novels i tiden og har allerede læst et par stykker i år og er næsten færdig med en mere. Det er forfriskende nogle gange at få serveret det visuelle og så kan bare lade sig rive med af sjove dialoger og hæsblæsende handling. Selvom det hele bliver foræret synes jeg alligevel at man sagtens kan digte lidt videre selv, ligesom med enhver anden bog. Sådan har jeg det i hvert fald selv.

En del af de graphic novels jeg har købt på det sidste - ja jeg gik lidt amok, derfor en vlog bare med graphic novels - har meget med nostalgi at gøre. Og selvom jeg snakker en del computerspil i videoen, så kan man sagtens læse de nævnte alligevel, men selvfølgelig har nostalgi meget at sige. Det er primært fantasy - og en enkel superhelte serie, jeg viser frem i dag. Jeg håber I har lyst til at se med.

I øvrigt ævler jeg lidt i starten af den video. Når jeg siger at jeg har læst det der svarer til det første bind i saga omnibussen, så mener jeg, at jeg startede med at læse første bind - men nu har jeg læst det hele. ;0)SHARE:

4 kommentarer

 1. Læs Sandman! Det er en fantastisk serie - eller, 90% af det er fedt. 10% er mystisk/ulæseligt pga mærkelig skrifttyper. Jeg har læst samtlige i de enkelte bøger (drømmer om den dag jeg har så meget overskud på kontoen at jeg kan købe de to omnibus!)

  En gysende serie der varmt kan anbefales er "Locke & Key" af bl.a. Joe Hill.
  Og "Nimona" er en lækker enkeltstående actionadventure historie.
  Og hvis man er til Game of Thrones er "The Hedge Knight" og "The Sworn Sword" must reads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forslagene. Havde selv kraftigt overvejet 'The Hedge Knight' og 'The Sworn Sword', så dem vil jeg helt sikkert læse på et tidspunkt. Og ja måske man burde give Sandman en chance. Har også hørt rigtig meget godt om Nimona (men ved ikke helt om jeg kan komme mig over illustrationerne) og Locke & Key.

   Slet
 2. Altså, det kan godt være vi lige går lidt ud af din comfort zone - for det her er ikke fantasy (men der er mindst lige så meget "eventyr" og vold i...) - men du må endelig se nærmere på Halfdan Piskets Dansker-trilogi. Den måde han tegner på og kombinationen af ord og billeder er helt forrygende. Jeg har anmeldt dem på min blog, hvis du vil læse lidt mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vil jeg helt klart lige tjekke ud på din blog ved lejlighed. Tak for forslaget. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig