mandag den 12. juni 2017

Invasionen af TearlingForfatter: Erika Johansen
Serie: The Queen of Tearling #2
Originalsprog: Engelsk, The Invasion of the Tearling
Genre: Fantasy i fremtids-dystopi univers
Målgruppe: YA og opefter
Udgiver: Peoples Press


Tak til Peoples Press for anmeldereksemplaret


I denne medrivende opfølger til den internationale bestseller “Dronningen af ​​Tearling” bliver Kelseas kongerige invaderet af det onde kongerige Mortmesne, hvilket får alvorlige konsekvenser for den unge dronning.

'Invasionen af Tearling' er en solid 2'er - den er på alle måder sin egen, samtidig med at den bidrager som bro i en trilogi. Den afviger en smule i sin fortællerstil fra den første bog, idet at vi har flere forskellige synspunkter og flere forskellige subplots. Hvorimod vi i 'Dronningen af Tearling' fulgte færre personer og havde et tydeligt markeret hovedplot.

Jeg elsker at Kelsea stadig er den samme selvstændige heltinde. Hun træffer sine egne valg, på godt og ondt. Og selvom jeg nogle gange ikke helt forstod hendes valg, så virkede de dog ikke desto mindre ægte igennem hele romanen.

Historien er lige som sin forgænger utrolig stærk og den er rigtig spændende. Man skal dog holde tungen lige i munden, da der sker en frygtelig masse. Der er mange tematikker og nye synspunkter man skal forholde sig til, hvilket jeg vil sige nok er romanens svageste side. Man kunne sagtens have skåret halvdelen fra, da det er lidt som om tematikkerne drukner oveni hinanden. Det ville have stået meget skarpere hvis fokusset havde hvilet på nogle enkelte. De forskellige synspunkter virkede for mig også meget flowdræbende. 

'Invasionen af Tearling' indeholder nogle rigtig spændende plottwists, der gør at man bare virkelig må og skal læse den sidste bog i serien.


 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig