fredag den 28. juli 2017

Papir prinsessenPapir prinsessen

Forfatter: Erin Watt (Pseudonym for Elle Kennedy og Jen Frederick)
Serie: The Royals #1
Originalsporg: Engelsk, Paper Princess
Målgruppe: NA
Genre: Realisme, kærlighed
Udgiver: Flamingo


Tak til Plusbog.dk for anmeldereksemplaret


Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten. Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende. Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.Selvom jeg i forvejen havde forventet mig meget af 'Papirprinsessen' - på grund af al den positive hype der har været omkring bogen - så tog bogen mig alligevel med storm og den var endnu bedre end jeg havde forventet.

Den var spændende, indlevende og så havde den selvstændige Ella i hovedrollen. Der var både drama, intriger og en love/hate kærlighedshistorie - og ja det siger ikke ret meget om hvorfor den her bog er så god, for det er der rigtig mange bøger der har. Men Papirprinsessen kan bare et eller andet originalt. Den er sin egen og det er nok især på grund af Ella. Ella skinner igennem. Hun er stærk, hun er sej og så har hun et beundringsværdigt gå på mod. Hun står imod alt med panden hævet højt, og ja, det er ikke så lidt hun bliver udsat for eller er blevet udsat for i sin fortid. Så selvom verdenen bliver vendt fuldstændig op og ned for hende, så finder hun en måde at overleve det på. Og hun har tilmed mod til at gå efter det hun vil.

Jeg slugte historien ret hurtigt og jeg vil sige at jeg har møg svært ved at vente på at resten af serien udkommer på dansk, så jeg overvejer at læse videre på engelsk. For den slutning der ... den overraskede mig nu alligevel lidt.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg tror desværre ikke jeg havde undersøgt bogen præmisser godt nok, inden jeg gik i gang. Jeg var i hvert fald uforstående overfor, at bogen fik så mange gode anmeldelser - men det er jo en af de bedste ting ved litteratur: at vi alle får noget forskelligt ud af bøgerne :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror helt sikkert det betyder meget med den her bog at man ved lidt om hvad man går ind til, og så tror jeg generelt det er en der kan splitte vandene lidt, fordi den balancere lidt mellem hvad der er fedt og hvad der er ufedt.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig