tirsdag den 29. august 2017

Klonerne


Klonerne

Forfatter: Julie Kagawa
Serie: Talon #4
Originalsprog og titel: Engelsk: Legions
Genre: Fantasy
Målgruppe: YA
Udgiver: HarperCollinsNordic


Tak til HarperCollinsNordic for anmeldereksemplaret


Når klonerne slippes løs, kan hverken mennesker eller drager stoppe dem Dragen Ember Hill troede aldrig at hun skulle blive forelsket – allermindst i et menneske og tidligere dragedræber. Midt i den dybeste sorg, sværger Ember, at hun vil kæmpe med oprørerne og dragedræberne i Sankt George- ordenen – og mod sin egen tvillingebror Dante, Talons nye leder, som vil slippe den største trussel, som drageverdenen endnu har set, løs.


Jeg elskede 'Dragerne', fandt 'Oprørende' kedelig og 'Soldaterne' direkte overflødig, men jeg ville blive ved med at læse serie fordi den har et massivt potentiale og så handler den om drage formskiftere. Én sjælden gang imellem bliver man belønnet for sin tro på en histories potentiale og forfatteren og med 'Klonerne' føler jeg igen at vi er på rette kurs og helt sikkert læsningen af 'Oprørende' og 'Soldaterne' værd. I den ideelle verden ville det dog have været bedre hvis de to bøger var skrevet sammen.

Ember er ikke længe så naiv og irriterende, faktisk virker det til hun endelig har fundet sit værd og ikke mindst sin styrke. Det er også i 'Klonerne' hun endelig tager stilling til hvilken fyr hun vil have, i stedet for at holde dem begge hen.

Bogen skifter imellem fire synsvinkler, men generelt har bogen et godt flow. Der er masser af action, så siderne læser sig selv på rekordtid. Historien ender denne gang ikke med en massiv clifhanger, men man er automatisk spændt på hvad der sker i den sidste bog, da det nærmest kun kan blive episk.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig