onsdag den 20. december 2017

Løgnenes paladsLøgnenes palads

Forfatter: Erin Watt
Serie: The Royals #2
Originalsprog: Engelsk, Twisted Palace
Genre: Romance, drama
Målgruppe: NA og opefter
Udgiver: Flamingo


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret


Jeg er en Royal, baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper. Ella klarede at blive kastet ind i familien Royal som Callums uønskede myndling. Hun troede, at Astor Park var en prøvelse – men hendes forkælede, ondskabsfulde klassekammerater er intet i forhold til det, der venter hende og Reed. Et familiemedlem, der dukker op fra fortiden og er fast besluttet på at ødelægge hendes og Reeds forhold. En stedmor fra helvede. Og en mordanklage, der hænger over hovedet på Reed. Royalpalæet vakler under et bjerg af hemmeligheder og løgne, og det er op til Ella, at redde den mand, hun elsker, før det er for sent. Ja, det er vidst efterhånden ret tydeligt, at jeg er fan af den her serie. Løgnenes palads var fænomenal - ligesom resten af serien. Jeg er blæst bagover af god underholdning, for spændingsniveauet er højt. Som i virkelig højt. Der er drama og intriger og det er fantastisk!

Generelt er jeg ret imponeret over at alle bøger i serien indtil videre har haft så højt et niveau. Som regel er der altid den kedelige 2'er, eller langsomme 3'er, men alle tre bind har indtil videre kunnet stå helt på egne ben og ikke fungeret som brobøger til hinanden. Alle tre har hver deres subplot og dramaer. Og jeg er glad (for en gangskyld) over at der er flere bøger i serien. For den her serie kan bære så mange bøger.

Noget andet jeg virkelig elsker ved serien er, karakterudvikling på næsten alle personer (også små bipersoner får en omgang) der er beskrevet i bogen. Ella som hovedperson er bare helt fantastisk. Hun finder sig ikke i en skid og siger sin mening og det giver utrolig meget dynamik til mange af de andre, deriblandt Reed. Hvilket leder mig videre til kærlighedshistorien: Den er skøn! Den virker utrolig ægte og der er så meget at arbejde på, men stadig er der en forbindelse mellem dem der er troværdig og elskelig.

Åh, hvordan skal jeg dog kunne vente til de næste bøger i serien udkommer ... Papirprinsessen tog mig med storm, som der står så fint på flappen på både Askeprinsen og Løgnenes palads - men med de to sidste læste bøger her, så er vi vidst på tornadostyrke.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig