tirsdag den 19. december 2017

En Snehvide make-up bog ...
I dag vil jeg lige vise jer en hel særlig bog jeg for ganske nyligt fik ind af døren. Ganske simpelthen fordi jeg ikke kunne stå for den. Bogen her er en magisk sammensætning, af ting jeg virkelig elsker eller værdsætter. Først og fremmest elsker jeg jo glam og er der noget mere glam end det her? Nej vel. Og når man så kombinere glam, med design, med vintage, med Disney, med make-up, med eventyret om Snehvide - jamen så er jeg altså fuldstændig solgt.

Lad mig lige forklare det lidt bedre: Besame er en make-up virksomhed, som jeg har haft et godt øje til længe. De specialisere sig i at lave vintage reproduceret make-up. Og kvinden bag er grafisk designer (like moi) og sætter lidt en ære i smuk design. (like moi). Da jeg så hun lavede en kollektion sammen med Disney var jeg allerede hooked. Da jeg så læste videre og fandt ud af hvilken Disney klassiker historie det var, samt hvor meget tanke der blev lagt i det.

For det første er make-up pallet bogen en så trokopi som muligt af den bog der er i Disneys 1937 filmatisering og alle farvetonerne der er brugt, i øjenskygger og læbestift er taget direkte fra Snehvide - og det er noget der får mit grafiker hjerte til at springe et slag over.

Jeg er normalt totalt sucker for (ordentligt) bog merch, fordi jeg elsker at historierne rækker længere og ud i den fysiske verden.

Kollektionen er meget større end bare den her bog og jeg har da også købt nogle andre fine sager. Så hvis du har lyst til at se mere, kan du se mere over på min anden blog: www.karinhald.dk . Direkte link her


SHARE:

1 kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig