onsdag den 6. juni 2018

Nyeste forudbestillinger #3


Jeg elsker forudbestillinger. Det er noget så skønt, at det pludselig dukker en bog op i postkassen som man har set frem til. Og så når saxo lige har 20% rabat på alle engelsk-sprogede titler, ja så er det svært ikke at slå til.

Jeg synes også efterhånden jeg oplever flere og flere fordele ved at forudbestille. F.eks. kunne man få en novelle gratis da man forudbestilte The Traitor Prince. Og da jeg skulle til at forudbestille Circe blev jeg positivt overrasket over at man ved forudbestilling kunne være heldig at få første oplag, som er trykt med et ekstra flot guldtryk på omslaget. I den liste herunder kan jeg også være så heldig at få en signeret udgave af Save the date af Morgan Matson, fordi alle first editions udgaver er signeret. Så det er jeg selvfølgelig ret spændt på at se.

Men her er hvad jeg har forudbestilt og venter spændt på - og hvorfor:


Morgan Matson er kendt for at skrive søde og sjove YA realisme historier og særligt de sæson betonede. Enten skriver hun sommerlige bøger eller vinterlige. Jeg har selv læst Amy & Roger's Epic Detour, men den var jeg faktisk ikke så vild med. Men nu prøver jeg den her helt nye udgivelse, der på beskrivelsen lyder virkelig virkelig sjov og sommeragtig med dens bryllups/klodsetheds-tematik. Sarah J. Maas!! Jeg er for evigt fan og har derfor bestilt to af hendes nye forudbestillinger. Også hendes Catwoman bog som er i Soulstealer serien. Serien handler om superhelte og jeg har i serien læst Bardugos Wonder Woman - men det var virkelig en skuffelse den måde hun behandlede Wonder Woman på. Men jeg er også helt sikkert større fan af Maas end Bardugo. Så jeg håber. Kingdom of Ash er den sidste bog i Maas' Throne of Glass serie og jeg knuselsker den serie og har planer om at læse alle de tunge murstensbøger i serien i år og så få konklusionen i oktober. 


Jeg fik aldrig læst Kiss of Deception serien af Mary E. Pearson, trods tilløb til at købe bogen mange gange, men nu er hun snart aktuel med en ny serie. Dance of Thieves og den lyder fuldstændig fantastisk, så jeg krydser finger for at den er bare halvt så fantastisk som jeg håber. 

Jeg er rigtig glad for Lucinda Rileys bøger og denne nye udgivelse fra hendes hånd køber jeg fordi Lucinda Riley på sin instagram profil hinter til at bogen handler om en ung skuespiller der bliver forelsket i en engelsk prins. 
Den film jeg glæder mig til at se så absolut mest i år er 'The Crimes of the Grindelwald' og i den forbindelse bliver manuscriptet også udgivet. Med Fantastiske skabninger filmen så jeg filmen i biografen først og læste manuscriptet bagefter og det fungerede simpelthen så godt. For man kan ikke helt få det hele med første gang man ser en film og det her giver mere information.

Christopher Tolkien gør det igen, nemlig udgiver en ny samling af J.R.R. Tolkiens tekster. Denne gang handler det om The Fall of Gondolin og den er tilmed illustreret af den legendariske Alan Lee. Åh, den skal jeg bare have fingrende i.
Det var de forudbestillinger jeg har lavet i denne omgang. Er der nogen du også skal læse af dem på listen? Eller har du andre bøger du ser særligt frem til udkommer i resten af 2018?

SHARE:

2 kommentarer

 1. Morgan Matson er god - tak for tip!
  "Dash & Lily's Book of Dares" er dog skrevet af Rachel Cohn & David Levithan. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, ja du har helt ret. Det var faktisk heller ikke den jeg mente - ved ikke hvorfor det var den jeg skrev ned. Jeg mente selvfølgelig Amy & Roger's Epic Detour, men den kan jeg faktisk også bedre lide end Dash & Lily's Book of Dares. :0) Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det søde Malene, jeg retter det straks!

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig