torsdag den 23. august 2018

By your side







By your side

Forfatter: Kasie West
Standalone - enkeltstående bog
Genre: Realisme
Målgruppe: YA

Bogen fås ikke på dansk


When Autumn Collins finds herself accidentally locked in the library for an entire weekend, she doesn’t think things could get any worse. But that’s before she realizes that Dax Miller is locked in with her. Autumn doesn’t know much about Dax except that he’s trouble. Between the rumors about the fight he was in (and that brief stint in juvie that followed it) and his reputation as a loner, he’s not exactly the ideal person to be stuck with. Still, she just keeps reminding herself that it is only a matter of time before Jeff, her almost-boyfriend, realizes he left her in the library and comes to rescue her.

Only he doesn’t come. No one does.



Jeg elsker Kasie Wests bøger. Hun skriver altid hendes bøger med den helt perfekte balance af kærlighed, humor, lethed, det karakterdrevne på sin egen måde. Et knivspids unikhed. Hun har formået at levere samme formel hver gang og det fungerer hver gang. Men i 'By your side' er der et eller andet off. Der mangler noget. Der er en smule ubalance. Jeg tror det er personerne. Jeg mærker dem ikke, jeg føler ikke at de er levende på samme måde som jeg har gjort det i hendes andre bøger. Det føltes heller ikke helt rigtig med kærlighedshistorien, det var som om den ikke fik nok tid til at blomstre.

Ideen med at være låst inde i et bibliotek havde jeg fuldstændig forelsket mig i, inden jeg begyndte at læse bogen, men det siger næsten sig selv at man ikke kunne lade hele handlingen blive der i et bibliotek efter lukketid, og det var heller ikke helt så magisk som ville have ønsket.

Alligevel var det som altid hyggelig læsning og jeg ser rigtig meget frem til at læse hendes næste bog som udkommer internationalt i slutningen af juli måned.





SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig