søndag den 28. juli 2019

The Adventures of Tom Bombadil
The Adventures of Tom Bombadil

Forfatter: J.R.R. Tolkien
Genre: Fantasy
Målgruppe: Voksne

Bogen fås ikke på danskOne of the most intriguing characters in The Lord of the Rings, the amusing and enigmatic Tom Bombadil, also appears in verses said to have been written by Hobbits and preserved in the ‘Red Book’ with stories of Bilbo and Frodo Baggins and their friends. The Adventures of Tom Bombadil collects these and other poems, mainly concerned with legends and jests of the Shire at the end of the Third Age.


Den lille bog handler om en meget lille biperson fra Lord of the Rings (Ringenes Herre) bøgerne, den er fyldt med digte og vers, frem for en sammenhængende historie som vi kender det fra Hobbitten og Ringenes Herre.

The Adventures of Tom Bombadil er helt sikkert mest interessant for virkelig hardcore Tolkien fans. Ikke fordi den er svær at læse, for digtene er faktisk meget simple - det er faktisk hele Tolkiens pointe at de skal være det, for de skal virke som at de er skrevet af hobbitter. Men mere fordi jeg ikke tror så mange vil finde det interessant at læse, med mindre man er meget glad for at læse Tolkien digte, eller vide alt hvad der er værd at vide om Middel-Earth. Og ja, ligesom mange andre måske er lidt glad for Tom Bombadils karakter i Ringens Herre bøgerne.

Så til den almindelige fan anbefaler jeg helt sikkert at læse noget andet af Tolkien, men hvis du ikke kan få nok, så kunne den her måske være et kig værd.SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig