lørdag den 21. september 2019

Back to the Future: Citizen Brown


Back to the Future: Citizen Brown

Forfattere: Bob Gale, John Barber
Illustratorer: Alan Robinson
Serie: Back to the Future #2,5
Genre: Graphic Novel, timetravel
Målgruppe: Alle fans af Back to the Future

Series fås ikke på dansk


Time-travelling into comics directly out of Telltale s 2010 smash-hit episodic video game BACK TO THE FUTURE: THE GAME! When an empty time-traveling DeLorean suddenly shows up in 1986, Marty McFly quickly learns that his friend Doctor Emmett Doc Brown is stranded in 1931 and possibly in mortal danger. Now it s up to Marty to return to the past to once again save Doc and the time-space continuum! 


Selvom denne graphic novel er en del af 'Back to the Future' serien, så er det faktisk en standalone og den hænger derfor ikke helt sammen med resten af serien, især da den foregår på samme tid med hæfte to. Bob Gale kalder det selv seperate tidslinjer uden nogle crossovers, men hvad er det her så?

Kort fortalt så har Bob Gale skrevet denne historie til et Telltale computerspil som bygger på Back to the Future. Computerspillet er i øvrigt er totalt AWESOME, så hvis man er til computerspil, så kan jeg ikke anbefale det nok. Det er et adventuregame, så man selv spiller Marty og oplever den her skrevne historie. Hvis man ikke er til computerspil, jamen så er historien nu endelig tilgængelig i denne Graphic Novel.

Jeg knuselskede det computerspil fordi det virkelig gav mig Back to the Future vibes. Og det var dejligt at læse historien igen på ny. Jeg kan ikke huske historien i spillet godt nok til at sige om det er 100% det samme (muligvis ikke helt, da det er to forskellige medier), men jeg føler at det er den samme historie i hovedtræk. Altså der er ikke tilføjet noget nyt, ej heller fjernet en masse.


SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig