tirsdag den 15. oktober 2019

Valdemarsro - aftensmadValdemarsro - aftensmad
De skønneste livretter til hele familien

Forfatter: Ann-Christine Hellerup Brandt
Genre: Kogebog
Målgruppe: Alle der opholder sig i et køkken
Udgiver: Politikens forlag

Tak til Politikens forlag for anmeldereksemplaret


Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest. Valdemarsro er Danmarks største madog livsstilsblog med over 1,6 millioner besøgende hver måned. De velsmagende retter fra Valdemarsro er særligt kendt for at være nemme at gå til, og de er blevet til livretter hos rigtig mange læsere.

Jeg tror efterhånden godt man kan sige, at alle der bevæger sig hjemmevandt på internettet kender til bloggen Valdemarsro og slet ikke hvis man har søgt på en opskrift. Ann-Christine er nok den mest succesfulde blogger vi har herhjemme i Danmark. Hun er produktiv i sine indlæg og hun er ret aktiv i sine kommentar-spor. Jeg har selv brugt hendes hjemmeside flere gange og ofte med stor succes, faktisk er der nok kun en gang jeg ikke har haft succes med det og det var da jeg forsøgte mig med opskriften på julesovs. Den havde blandt andet appelsin i sig og den fik ikke meget ros herhjemme. :0D

Jeg har tidligere købt Ann-Christines første bog 'Opskrifter og små glimt af hverdagslykke' uden efterfølgende at være så begejstret, for det var ikke den bog jeg havde håbet. Den her er til gengæld lige præcis den bog jeg har drømt om fra hendes hånd. En dejlig tyk opskriftbog fyldt med alle hendes mest lækre hverdagsretter. Jovist man kan finde de fleste af hendes opskrifter der på nettet hvor man altid har kunnet, men der er nu noget dejligt ved at have dem alle sammen samlet i en bog man kan sidde og blive inspireret af og bladre i når man skal planlægge ugens madplan. Det bruger jeg aldrig net-opskrifter til - det er mere til hvis jeg falder over noget jeg kunne få lyst til at prøve eller hvis jeg specifikt søger på en opskrift.

Kogebøger for mig handler mere om at blive inspireret til hverdagsmad eller festmad, og den her bog dækker alle behov jeg kunne have omkring hverdagsmad til aftensmåltider. Bogen indeholder nem og overskuelig hverdagsmad til alle. Selv dem der ikke er så hjemmevant i et køkken. Kogebogen er nemlig ikke fyldt med lange opskrifter med 1000 forskellige ingredienser. Ej heller ingredienser som man skal ud og lede efter. Nej, den er skrevet så alle kan være med og alle kan forvente at få et resultat der både er flot og velsmagende. Simpelt men top-lækkert. Og så er der noget for enhver smag.Som sædvanlig havde jeg udvalgt mig en tre opskrifter og valget faldt på en fiskeburger, falafler og svinemørbrad - og det smagte selvfølgelig alt sammen super super lækkert. Alle opskrifterne var lige til at gå til. Og vigtigst af alt så var det super nemt og hurtigt at få mast ind i en presset hverdag. 

Som sagt er der noget for enhver smag og alt lige fra one pot paste, simreretter, supper, fastfoods, stege, salater, tilbehør til verdens nemmeste tarteletter og opskrifter fra henholdsvis det asiatiske, indiske, mexicanske og mellemøstlige køkken. 

Så hele kogebogen er holdt i samme gode ånd - og med smukke billeder - som vi kender det fra Valdemarsros blog. Så jeg er bare ovenud lykkelig og håber på flere Valdemarsro kogeboger af samme slag. Det her var jo kun aftensmad, så jeg ser frem til kagebogen eller bagebogen en dag. Uh.. eller en årstidsbestemt kogebog kunne også være super fedt!

 

SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig