lørdag den 16. november 2019

Det knuste rigeDet knuste rige

Forfatter: Erin Watt (Elle Kennedy & Jen Frederick)
Serie: The Royals #5
Originalsprog og -titel: Engelsk, Cracked Kingdom
Genre: Kærlighed, realisme
Målgruppe: NA (unge voksne og opefter)
Udgiver: Flamingo Books


Tak til Flamingo Books for anmeldereksemplaret

Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.


Med 'Det knuste rige' er det som om seriens soap opera niveau har rykket sig et ekstra hak opad og ved I hvad? Det gør faktisk ikke spor, for serien er virkelig helt fantastisk underholdende, hyggelig og sjov. Og selvom den indeholder klichéer og intriger og drama på et uvirkeligt plan, så er der et eller andet over serien, der gør, at den stadig er meget nede på jorden og relaterbar.

Easton har helt sikkert en stor del af fortjenesten, han er meget menneskelig og det gør ham utrolig interessant - især når han kommer ud for de her ekstreme situationer.

Det er lidt vemodigt at serien nu er slut. Det har været en fest. En virkelig sjov og hyggelig en af slagsen. Jeg foretrækker helt klart en bog som denne der på trods af klicheér alligevel formår at være original og indlevende, frem for bøger der måske giver den mindre gas men så fylder klicheérne til gengæld mere.

Jeg kan ikke anbefale serien nok hvis du godt kan lide en god kærlighedshistorie, at læse noget sjov, let og fuldstændig uforpligtende. Bogen og serien kræver nemlig ikke noget, den giver i stedet.

Åh, jeg håber virkelig at de fortsætter serien selvom den ellers virker til at være slut for nu. Men den er bare så god og man sidder tilbage og ønsker sig mere. Mere sjov drama og mere af personerne.


SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig