mandag den 16. december 2019

Lumberjanes: To the Max Edition, Vol. 1

Lumberjanes: To the Max Edition, Vol. 1

Forfattere: Noelle Stevenson, Shannon Watters og Grace Ellis,
Illustratorer: Brooke A. Allen, Faith Hicks, Kat Leyh , Brooke Allen,, Carolyn Nowak, Carey Pietsch, Ayme Sotuyo, Maarta Laiho
Serie: Lumberjanes #1-8
Genre: Graphic novel - fantasy/humor
Målgruppe: Unge og voksne


Serien fås ikke på dansk


Jo, April, Mal, Molly and Ripley are five best pals determined to have an awesome summer together...and they’re not gonna let any insane quest or an array of supernatural critters get in their way! Not only is it the second title launching in our new BOOM! Box imprint but LUMBERJANES is one of those punk rock, love-everything-about-it stories that appeals to fans of basically all excellent things.


Den her graphic novel serie har så mange gode ting kørende for sig. Den handler om fem meget forskellige piger, som på ingen måde er stereotype, faktisk så virker det til at serien gør alt hvad den kan for at bryde med traditionelle karakter-mønstre og det er dybt forfriskende. Dertil så er de hinandens bedste støtter selvom de er så forskellige. Hvilket vi alle kunne lærer noget af. Og så er der også en lille kærlighedshistorie mellem de to af dem.

Og det er bare plusserne omkring karakterne - derudover så er historierne voldsomt morsomme. De foregår i en spejderlejer-setting - som på ingen måde er en helt almindelig sommerlejr. Der er fantasyelementer blandet med realisme - og græsk mytologi(!).

Så det er virkelig underholdning når det er bedst og den slags historie man nærmest altid har lyst til at læse. Men det der er den grafiske romans stærke side er samtidig også dens svageste. For selvom den er sjov og let og vildt underholdende, så manglede jeg dybden. Men måske dukker den op i fremtidige bind. I hvert fald så skal jeg helt sikkert læse videre på historien med de fem piger, der er så super inspirerende i deres meget forskellige personligheder.


SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig