lørdag den 16. maj 2020

Baby - 100% naturlig

Baby - 100 % naturlig
Stressfri guide til en sund baby uden kemi

Forfatter: Rosie Maimonide
Genre: Fagbog / opslagsbog
Målgruppe: Forældre til babyer
Udgiver: Politikens forlag

Tak til Politikens forlag for anmeldereksemplaret


Denne bog gør det hele nemt. Baby er det ultimative opslagsværk til dig, der gerne vil have stressfri genveje til at give dit barn en naturlig sund opvækst med god kemi. Rose Maimonide har her samlet sin solide erfaring og den nyeste, opdaterede viden fra internationale sundhedseksperter til klare og lette råd, som du kan bruge i hverdagen.
Kemi en vigtig ting at forholde sig til som nybagte forældre, hvis man gerne vil sine babyer det bedste. For i forhold til i gamle dage, så har vi meget mere kemi i vores hverdag i dag og det er typisk en cocktail af de kemier som kan skabe problemer. Kemi er her der og alle vegne og al kemi er heller ikke dårlig, men hvordan skal man vide hvilken man skal undgå og hvilken man skal bruge?

Ja, man kan selvfølgelig google en masse - men så husk at tjekke kilderne. Ellers så er bogen her guld værd og den er selvfølgelig holdt op mod kilder og nyeste forskning. Men som enhver anden pålidelig kilde, så bygger den her bog også fuldstændig på forfatterens erfaringer og meninger.

Jeg har selv brugt bogen til at finde ud af hvad jeg skal stille op med lillebrors refluks, samt hvilke produkter der er bedst at bruge og guiden til optrapning af skemad - dog kunne jeg ikke vente helt til 6 måneder med at give skemad, som bogen ellers kraftigt anbefaler, at man venter med. Det fungerer helt sikkert bedst for os at starte nu også selvom skemad lidt er en pain og evigt tidskrævende.
Jeg må sige, at jeg har været rigtig glad for at bruge bogen, men jeg har også bevidst ikke ladet indholdet påvirke mig negativt. For man skal ikke lade bogen give en dårlig samvittighed. Det vil sådan en bog som den her typisk give os mødre, fordi den opstiller det perfekte scenarie. Den bedste måde at gøre tingene på. Men det aller vigtigste er sådan set, at du lytter til din egen mavefornemmelse omkring din baby og så bruger den her bog som opslagsværk når du bliver i tvivl om noget og så bruge det du har lyst til fra bogen. Som en kærlig guide.

I bogen kan du desuden finde en guide til hvordan du kan give kofri kost til dit barn og en vegetar-guide. Og aller bagerst finder du opskrifter på baby-mad til inspiration.

Som opslagsværk fungerer den helt upåklagelig. Der er spandevis af gode råd, at hente og hvis man har masser af overskud og lyst og energi så skal man bare gå amok i alle de gode ideer og råd.

SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig