mandag den 7. september 2020

Skyggen fra Nord - Grænsen til Trafallas del 2Skyggen fra Nord

Forfatter: Julie M. Day
Serie: Grænsen til Trafallas del 2
Genre: Fantasy
Målgruppe: Unge og opefter
Udgiver: Leatherbound

Tak for Julie M. Day for anmeldereksemplaretGrace er blevet forvist fra landet Trafallas og sendt tilbage til menneskenes verden. Her forsøger hun at samle stumperne af sit gamle liv, alt imens minderne fra Trafallas bliver ved med at hjemsøge hende.
Men faren er ikke drevet over, og Oprørerne er farligere end nogensinde før. Samtidig lægger en Skygge fra Nord planer, der vil få fatale konsekvenser og tvinge Grace til at træffe et uundgåeligt valg.


Med bind 2 i serien 'Grænsen til Trafallas' har Julie M Day virkelig markerede sig som fantasy forfatter og man får en klar fornemmelse af at man altid kan forvente kvalitet fra hendes hånd, ligefra plot og verdensopbygning til historiefortælling. 

Man skal ikke lade sig nare med at 'Skyggen fra Nord' starter op i et langsomt tempo, for efter endt læsning føles hele bogen som en lang og interessant spændingskurve. Man bliver hvirvlet ind i et hæsblæsende eventyr som nærmest er umulig at slippe og bogens sider vender nærmest sig selv. 

Jeg var lidt efter Grace i min anmeldelse af 'Grænsen til Trafallas del 1', som kan læses her - men jeg skal da lige love for at det bliver gjort til skamme i del 2. Grace udvikler sig markant og det er en fornøjelse at følge. Endnu bedre er det, at resten af persongalleriet gør det samme. 

'Skygger fra Nord' er en stærk fortsættelse og den sætter virkelig scene for det der kun kan blive en fænomenal bind 3. Hvis du elsker veludførte fantasyuniverser - portal fantasy - og historie med plottvists og spænding, så er den her serie uden tvivl noget for dig.


SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig