mandag den 16. juli 2012

Mit til tider dårlige sprog

Mit sprog er ofte dårligt her på bloggen og ikke særlig kreativt. Hvis jeg nu skal være ærlig. :0) Det er nok fordi jeg altid skriver på bloggen på de forkerte tidspunkter. Nogle gange flyder mit sproget bedre end andre gange. Specielt afhængig af særlige tidspunkter på dagen. De gange hvor det flyder godt bruger jeg på min bog. Så min blog bliver ofte brugt enten til at skrive mig varm inden jeg skriver min bog eller på når jeg har udtømt alle mine skrive ressourcer på bogen og så har jeg bare brug for at skrive lidt hygge her på bloggen. Det er selvfølgelig ikke helt fair over for jer, men jeg tror ikke i lider den store nød. ;0)

Men det fik mig bare til at tænke på at det egentlig er et sjovt koncept det med at hjernen er sporet bedre til at skrive nogle tidspunkter på dagen frem for andre. Og det er meget forskelligt fra person til person... hmm... det skal jeg have gransket noget mere i.

I dag skulle jeg så komme med den fantastiske nyhed at jeg havde overholdt min skrive-arbejdsplan. Men nej. Jeg er nemlig blevet ramt af en heftig omgang D-vitamin mangel. (jeg giver den dårlige danske sommer skylden). Og det er virkelig voldsomt siger jeg jer. Det er ikke noget jeg vil ønske for nogen. Så skynd jer ud og få noget sol! Ellers ender i ligesom mig med stikken og masser af jag rundt omkring i kroppen. Ubehageligt! Hvilket også gør at jeg så bliver bagefter med mit arbejde fordi jeg bliver nødt til at holde så mange ligge pauser.... Derfor heller ikke så meget tid til at indskrive historie notater. :0( Håber snart det går væk! Glæder mig til at få min krop igen! Jeg har så deadline her i denne uge på mit arbejde (hvilket betyder overarbejde og nul overskud), så mit skrive projekt bliver rykke igen igen igen igen igen til ugen efter. Så håber jeg at jeg kan fortælle jer en positiv status der.

Hvorfor sker sådan noget altid for mig når jeg prøver at få bare lidt system på tingene. ;0)
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig