mandag den 5. november 2012

Fifty Shades fri (freed) anmeldelse


Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed. 

Generelt vil jeg sige at man blev meget godt underholdt, og det var også fin der var en lidt mere aktion handling, men...
Meget, meget mere langtrukken end de andre to. Historien starter også UTROLIG laaangsom... og jeg sov nok igennem de første 100 sider. Der var faktisk en del steder hvor jeg tænkte, hvad skal jeg bruge den her scene til...

Ellers er bogen i fuldstændig samme stil som de to andre bøger. Anastasia har desværre ikke udviklet sig særlig meget. Personligt havde jeg håbet hun blev bare en smule mindre blank eller i hvert fald mere selvstændig til sidst.

Generelt synes jeg serien sluttede lidt for sød-suppe agtigt. Lidt som fjerde bog i twiligt-sagaen. Selvfølgelig skal det være en positiv slutning, men det hele er næsten bare lidt for godt til at være bare en lille smule troværdigt. Der måtte godt have været nogle småting, som gjorde det lidt mere ægte. Selvom vi ægte-mennesker har diverse småproblemer, eller udfordringer så er det ikke ensbetydende med at vi ikke er lykkelige. Så det var lidt synd det ikke var tonet ned.

Og så tror jeg personligt at jeg mistede den der forargede-fornemmelse, som var med til at gøre de to andre bøger fantastiske og spændende. Jeg var meget ofte gal og forarget på Christian Grey i de foregående bøger, og elskede bare når Anastasia slog ham oveni hovedet. Jeg elskede at han ruskede op i hendes grundvold. (skal ikke forståes på nogen kinky måde. :0)) ) Men det savnede jeg lidt i den her, det var som om det var lidt af det samme, uden at der skete noget nyt.

Men ingen ordentlig trilogi uden en ordentlig slutning, og det fik man i hvert fald. Sød, men hvis man vil have noget der er knap så sød, så kan man jo bare læse etteren igen. ;0)

KKKK
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig