fredag den 19. april 2013

Pigen Uden Navn anmeldelse

Pigen Uden Navn

Forfatter: Ally Carter
Serie: Heist Society #2
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Uncommon Criminals
Målgruppe: YA
Udgiver: Forlaget Alvilda








Der er mange ting, man med rette kan kalde Katarina Bishop. Ven. Niece. Datter. Tyv. Men på det seneste er hun mest af alt blevet kendt som pigen, der plyndrede det bedst bevogtede museum i verden. Derfor er Kat ikke ligefrem overrasket, da hun bliver opfordret til at stjæle den berygtede Kleopatra-smaragd, så den kan returneres til de retmæssige ejere.

Der er kun tre problemer. For det første har smaragden ikke været udstillet i over tredive år og er gemt så meget af vejen, at ikke engang Kat og hendes teenage-team har en chance for at komme i nærheden af den. For det andet har smaragden skiftet hænder så ofte, at der efterhånden tegner sig et uhyggeligt mønster – og historien har det jo med at gentage sig selv. Og for det tredje siger rygtet, at smaragden er forbandet …

”Pigen uden navn” er andet bind i Ally Carters nye serie om teenageren Katarina Bishop, der er opvokset som mestertyv. Flere bind under forberedelse.



Jeg kunne langt bedre lide denne historie om, at stjæle den berygtede Kleopatra-smaragd, frem for den første bog hvor de stjal malerier. Jeg synes plottet var meget bedre og meget mere overraskende. Så det var en meget positiv overraskelse.

Desværre synes jeg alle de spændende karakterer der er, bliver lidt for firkantede, lidt for steriotype, hvilket er synd, men jeg tror det er fordi der er for lidt dialog og for få følelser der udspiller sig. Så desværre manglede der stadig dybde i historien for mig. Så det er desværre ikke blevet bedre fra første bog, desværre.

Men det er svært at finde en balance, for når tonen er hen ad chick-lit, så er det lidt at lave dybde også. Især når det nu også er lykkes for Ally Carter at lave chick-lit med spænding og aktion. For alt i alt er Heist Society serien underholdende ud til fingerspidserne.

Jeg glæder mig meget til at læse slutningen på denne fantastiske serie.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig