mandag den 8. juli 2013

A Royal Match review

A Royal Match

Forfatter: Tyne O'Connell
Serie: Calypso Kelly #1
Genre: Contemporary
Målgruppe: YA
Udgiver: Bloomsbury, 2011


Can a normal American girl really catch a prince?

When LA-born Calypso Kelly arrives at the exclusive all-girls British boarding school, St. Augustine's, she's determined to become popular. But when a photo of Calypso kissing England's heir to the throne, Prince Freddie, ends up in the tabloids, it will take quick thinking to save her reputation-and her relationship with the prince.

After the tabloid disaster, Calypso hopes her next term at St. Augustine's will be better. But nothing could be further from the truth. Her archenemy (and culprit of the tabloid disaster) Honey O'Hare is her new dorm mate and her invite to the Annual Euro Royal Bash is nonexistent. Will a flirtation with a hot new sports star from the boys' school ruin her chances with Prince Freddie? Calypso has some work to do if she wants to go from pumpkin to princess in time for the ball.Bogen viste sig at være helt anderledes end jeg havde regnet med. Jeg brød mig faktisk ikke særlig meget om Calypso. Jeg synes hun var utrolig naiv. Og hele historien blevet båret på at hun var naiv, så det ødelagde det virkelig for mig. Og så var hun altså en smule kikset.

Noget af det jeg godt kan lide, er det kostskolemiljø der er i bogen, og de mange forskellige personligheder vi møder. Jeg tror selve miljøet er meget realistisk. Calypso Kelly, taler også meget fint og pænt gennem hele bogen. Jeg kan også rigtig godt lide at fægtning er en stor del af bogen.

Jeg synes titlen er lidt misvisende, for så meget er Prince Freddie faktisk heller ikke med i bogen. Så der er ikke ret meget Royal Match over den. Desværre. Det var nok det jeg havde regnet med at der ville være.

I stedet får jeg så en airhead pige som hovedperson som faktisk er meget mere airhead end Honey som ellers skulle forestille at være the airhead girl. Hun er faktisk klogere. Jeg synes dog heller ikke hun er så realistisk en person. Det er lidt som om hun ikke er sin egen person, men mere bliver brugt efter hvordan forfatteren synes det ligenu passer ind at hun skal være.

Der er heller ikke rigtig noget at stake i den her bog. Faktisk var den en smule kedelig. Så jeg tror ikke jeg læser den næste bog i serien. Desværre.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig