mandag den 14. juli 2014

Min sommer tbr-listSommer for mig er lig med Skagen og masser af hygge, familie og god mad. Skagen er der hvor man virkelig kommer tæt på naturen og finde den måske manglende balance. Skagen er også mange strandbesøg. Jeg svømmer aldrig rigtig i havet, men jeg elsker at dyppe mine tæer og bare plaske lidt rundt i vandkanten som et eller andet barn. Jeg tager billeder, spiller spil med familien, går lange turer til Danmarks spids og tilbage igen. Men frem for alt er der ingen sommer uden læsning.

Men i år bliver det ikke til så meget Skagen for mig, for i år indeholder min sommer også mit forstående bryllup. Så for at kompenserer har jeg lavet en laaaang sommerlæseliste, som jeg speeder igennem på videoen nedenunder.

Among Fairy Tales bloggen har holdt lidt sommerferie, men når jeg får lidt mere tid, så smider jeg en masse bryllupshalløj derind ;0)SHARE:

4 kommentarer

 1. Sommerferie i Skagen lyder pragtfuldt - og bryllup endnu bedre! Rigtig god ferie og de bedste ønsker om en dejlig bryllupsfest ♥

  Mvh
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Rigtig god ferie til dig også! :0)

   Slet
 2. Ååååh, 'The Ocean at the End of the Lane'. Åh hvor jeg håber, du vil elske den. Det er sådan en smuk fortælling! 'A Room With a View' er virkelig også yndig :) Og 'Serena' er sindssyg spændende!

  Skøn sommerlæsning, du har planlagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh.. det lyder fantastisk, jeg glæder mig til at komme i gang. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig