lørdag den 29. august 2015

Fantastic Four (2015)


 
Marvels Fantastic Four er et nyt reboot, men grundhistorien er stadig stort set den samme. I den nye film er vægten dog lagt andre steder.

Filmen var først og fremmest visuelt flottere end den gamle film, ingen tvivl om det. Man kan virkelig mærke at filmindustrien har rykket sig med hensyn til de visuelle effekter og hvor virkelighedstro de er.

Samtidig er castingen også eminent meget bedre end den gamle film. Den føles virkelig spot on, og jeg elsker at der er en god baggrundshistorie bag. Dog er jeg ikke så glad for at man lige laver den der: nu er der gået et år, og nu er de bare super seje. Så seje at de faktisk kan bruge deres kræfter på endnu sejere måder end i den gamle film.

Filmen møder dog et kæmpe stort problem når vi når cirka 3/4 del ind i filmen. For hele baggrundshistorien og karakteropbygningen har fyldt indtil nu. Så den sidste 1/4-del er aktion delen, og selve kampen mod 'det onde', og det falder bare fuldstændig til jorden. Spændingsopbygningen er der ligesom ikke og man sidder med en ret tom følelse når de ellers kæmper for at redde verdenen, og sådan skal det jo helst ikke være. Man bliver næsten overrasket når filmens rulletekster løber over skærmen? Var det det?

Jeg forstår ikke at dem der har lavet X-men future past har lavet den her film. For storyline mæssigt så er det noget frygteligt rod og det var noget af det der fungerede fantastisk i X-men.

Det var fint underholdning, og jeg elskede starten, men slutningen falder med et brag.


SHARE:

5 kommentarer

 1. Ærgerligt, at slutningen lidt ødelægger det hele. Så vil jeg glæde mig til at se den for de positive ting du nævner, for jeg skal helt sikkert se den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde det i hvert fald for mig, men det kan være du er endnu heldigere. Ellers så ja nyd den endelig for det den er. :0) Super fin blog du har i øvrigt!

   Slet
  2. Det vil jeg gøre så :)
   Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at du synes! Og i lige måde :)

   Slet
 2. Jeg har også lige set den, og jeg er ret så enig med dig! Den starter så godt ud med perfekt casting og fænomenal baggrundsopbygning, og så BUM lige pludselig skal det hele bare ske på en gang. De sprænger bare det hele over og direkte til det afsluttende brag og det er bare super skuffende. Man kan slet ikke tage Reeds seriøst som stor leder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig. Super, super skuffende, og jeg forstå ikke hvordan de kunne lave sådan en fatal fejltagelse. Det er bare så ærgerligt, for det kunne have været så godt!!

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig