fredag den 18. september 2015

Vildhunden og panteren
Vildhunden og panteren

Forfatter: Sidsel Sander Mittet
Serie: Morika #2
Genre: Fantasy
Målgruppe: Unge og voksne
Udgiver: Forlaget Facet


Tak til Forlaget Facet for anmeldereksemplaret
Korau, Eshri og deres venner er ankommet til Modstandslejren. Men selvom det er rart endelig at kunne føle sig tryg, er ikke alt, som de havde drømt om.
Zaak har forladt dem, Oryndros styrke vokser og Aubr er stadig ikke reddet.
Snart må Eshri og Korau træffe et valg.
Skal de stiltiende accepterer tingenes tilstand eller sætte sig op mod dem, der tidligere var deres venner? Skal de blive i sikkerhed eller kæmpe for dét, de tror på?
Morika-serien har virkelig taget bogbloggerverden med storm, siden første bind udkom med 'Rent Blod' og det er virkelig forståeligt. 'Rent Blod' er en fantastisk bog, og nu er 2'eren så allerede klar, og jeg kan godt love jer for, at det ikke er nogen kedelige brobyggende 2'er. Nej 'Vildhunden og panteren' var faktisk endnu bedre end 'Rent Blod'.

Det er langt tid siden jeg har læst en bog, så hurtigt som jeg har læst disse i 'Morika'-serien. Man bliver indfanget i historien i løbet af ingen tid, både fordi sproget tillader det med sin forfriskende og enkelte stemme, men også fordi verdensopbygningen og karakterne er beskrevet så godt, at de føles virkelige.

Når alle forudsætninger er tilstede for, at man virkelig kan leve sig ind i historien og handlingen og ikke mindst karakterne, som her, så opstår der virkelig bare magi mellem læseren og bogen. Fordi den er så gennemtænkt bliver jeg ikke på noget tidspunkt usikker på historien, og derfor bliver jeg med fast hånd styrret lige ind i de aller dybeste følelser, som karakterne gennemlever. Huha ja, særligt en bestemt scene ... Det er alt for sjældent, at jeg oplever bøger der formår at gøre det ved mig. Jeg bliver altid hevet lidt ud af historien, fordi jeg har de kritiske briller på når jeg læser. Her suser handlingen bare derudad og jeg nyder hvert et sekund i selskab med bogen.

Mette Breth har virkelig begået endnu en flot forside. Den er utrolig vellykket og noget så utrolig smuk og helt perfekt til målgruppen. Jeg er spændt på hvad hun finder på med den sidste bog i trilogien.

Den sidste bog glæder jeg mig helt vildt til! Jamen altså, sådan helt vildt! Med det samme den kommer ind af døren skal den bare fortæres! Og det er igen ikke noget jeg kan sige om ret mange bøger, derfor har den her bog fortjent alle de stjerner den overhovedet kan få. Så hvis du ligesom jeg elsker fantasy, så vil jeg helt klart mene, at det her er et mustread, især fordi den har international klasse.SHARE:

2 kommentarer

 1. Det er nemlig bare en fantastisk serie! Jeg er stadig imponeret og forundret over, hvor galt den har fanget mig! Jo, jeg var ret sikker på, at jeg ville kunne lide den, men at knuselske den? Det havde jeg ikke helt forventet..

  Jeg glæder mig virkelig også til at den tredje bog udkommer og til at se, hvad Mette finder på, til forsiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt fantastisk altså!! Og ja, tredje bog!! Jeg har meget svært ved at vente, og det er i sig selv en virkelig fantastisk følelse. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig