onsdag den 16. marts 2016

Bøger fået siden sidst #3

Selvom jeg kun fik en enkelt bog med hjem fra krimimessen, så er der alligevel dumpet et par bøger ind af postkassen det seneste stykke tid. Her er hvad jeg har fået ind af døren siden sidst:

 

’Berørte Katrine’ og ’Død mand stå’ har jeg fået til anmeldelse fra Gyldendal. De er begge en del af deres populære Spurt serie, som er korte fortællinger men hvor der tilgengæld er masser af handling.


’I skyggen af gyldne tider’ har jeg fået til anmeldelse af Ulven og Uglen. ’Det du ikke ved’ fra Gyldendal. Selvom disse to bøger overhovedet ikke kan sammelignes layout-mæssigt, fordi målgruppen og indholdet er så forskelligt, så kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke over hvor stor betydning layoutet har når de ligger der overfor hinanden. Nærmest to modsætninger. Realisme møder fantasy. ’Det du ikke ved’ ser hammrende kedeligt ud – på trods af at emnet ellers lyder ret spændende og ’I skyggen af gyldne tider’ giver mig lyst til at dykke ned i bogen lige med det samme.


 


Disse to bøger har jeg set mest frem til at modtage. ’Rød dronning’ fra Gyldendal, og ’De smukkeste’ fra HarperCollinsNordic. ’De smukkeste’ har jeg læst og anmeldt, og ja den var virkelig freakishly good. ’Rød dronning’ er jeg ved at læse i øjeblikket og indtil videre er jeg ovenud begejstret. 


’Elementals’ er en bog jeg selv har købt, primært fordi jeg har en tildens til at købe alle bøger der har ordet elemental i sin titel eller serietitel. Det handler egentlig mest om ejerskab for jeg ved ikke om jeg får den læst lige forløbig, da jeg selv har en ide til en bog omkring noget med elementer, og så for ikke at blive farvet for meget af andre bøger om emnet, så tænker jeg at det er bedst at vente med at læse den til ideen har rodfæstet sig.Har du fået nogle gode bøger på det sidste?
SHARE:

2 kommentarer

  1. Åh skønt med nye bøger! De Smukkeste er så god, har selv lige skrevet anmeldelse, der skal ud i denne uge. Læser virkelig sjældent krimier, men ih den her var god! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg havde det præcis på samme måde. Jeg elskede at det var mere end bare den typiske krimi, at den havde masse af dybde også.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig