lørdag den 9. april 2016

Serier jeg ser: Pretty Little Liars

 
 
 


Egentlig er jeg ikke den store fan af bog-serien ’Pretty Little Liars’ men jeg er blevet totalt hooked på tv-serien. Jeg var ikke sikker på at det var noget for mig, især fordi bog-serien ikke tiltalte mig, men også fordi konceptet lød en smule plat i starten. Men jeg skal love for at jeg ændrede mening.

Jeg var inde og se Pretty Little Liars film-studiet da jeg var i L.A., hvilket var utrolig sjovt og her fortalte de også at Pretty Little Liars faktisk var en serie der ragte langt ud over sin målgruppe. Der er også en ret stor vægt af mænd der ser serien – på trods af at serien handler om fire teenagepiger. Jeg har forsøgt at få min mand hooked, men jeg kan godt se at det kræver at man lige kommer igennem første sæson, hvilket han ikke lige var i humør til at prøve – på trods af at jeg lovede ham højt og flot at det altså bliver pisse godt på et tidspunkt.


Pretty Little Liars er primært et mysterium. Serien handler om fire piger der bliver forfulgt af en mystisk person som kalder sig selv for A. Og der er ingen grænser for hvad A udsætter de fire piger for. Hvilket gør serien utrolig nervepirrende men den formår rent faktisk også at overraske en igen og igen, med chokkerende afslørringer. De fire piger er meget forskellige og på skærmen har de en super god kemi imellem hinanden, og skuespillet er kun blevet bedre med årene.

Jeg er bare hooked, og det er svært at sige præcis hvorfor, men serien gør det virkelig godt. A-delen er blevet trukket (måske liiiige lovlig langt) ud over de første fem sæsonner, med lidt delte meninger om slutresultatet. De sidste to sæsonner (den slutter til næste år med sæson 7) er der kommet et nyt mysterium og pigerne er samtidig blevet fem år ældre. Hvilket jeg synes klær serien rigtig godt. Og jeg er glad for at de har valgt at slutte den til næste år, så skulle der gerne være en god chance for at tv-serien vil blive afsluttet ordentligt.
SHARE:

6 kommentarer

 1. Jeg gik i stå i starten af sæson 5 og har stadig ikke fået taget mig sammen til at se videre...
  Den var SÅ spændende i starten, men efterhånden blev den bare for rodet for mig, desværre.
  Satser dog stadig på at få set den til slut på et tidspunkt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt følge dig i at det gjorde, jeg tror det hjalp for mig at se dem lige efter hinanden, jeg ville have været meget mere forvirret hvis der skulle gå længere tid imellem.

   Slet
 2. Åååh, jeg elsker den serie :D Jeg venter spændt på at sæson 6 udkommer på dvd :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke. Så skal der bare ses mange afsnit i træk, sådan har jeg det i hvert fald. Det kan være helt svært at vente.

   Slet
 3. Åh suk... Jeg faldt i fælden og blev fuldstændig hooked, synes dog allerede at det blev trukket for langt ud i sæson 3, men holdt ved og er nu igang med sæson 4, som jeg troede var den sidste... Havde regnet med jeg endelig ville få svar på det hele, men nu læser jeg, at denne sag med 'A' først afsluttes i en sæson 5..... suk, jeg skal virkelig lære at undersøge sådan nogle ting inden jeg går igang med nye serier....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle gange kunne jeg også godt føle at den trak i langdrag, og det gør den egentlig også i forhold til det med 'A', men jeg nød den bare og kunne slet ikke lade være med at se den alligevel. Men ja det er da lidt frustrerende. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig