torsdag den 12. maj 2016

Calendar Girls – January


 


Calendar Girls – January
Serie: Calendar Girls #1
Genre: Erotisk
Målgruppe: Voksne


Fås på dansk hos Lindhardt og RinghofMia’s mission is simple. Serve as a high-priced escort for her Aunt’s company and pay monthly against her Father’s bad debt. A month with a rich man who she doesn’t have to sleep with if she doesn’t want to? Easy money. At least that’s the way it was supposed to go.Jeg var helt med på Fifty Shades bølgen da den kom, så jeg var ret spændt på hvad jeg ville synes om denne nye bølge af erotisk litteratur. ’Calendar Girls’ er en serie af bøger som strækker sig ud på 12 bind – 12 måneder, fra januar til december. Her følger vi bogens hovedperson Mia der i de 12 måneder vil opleve en masse erotiske eventyr.

Jeg har været lidt i tvivl om jeg ville kunne lide konceptet, som måske godt kan sammenlignes lidt med en tv-serie. Men ligesom med tv-serier så er det for mig utrolig vigtig at historien er kontinuerlig – at personen rent faktisk udvikler sig og at jeg ikke bare skal se en masse glimt af handlinger.

Den første ’Calendar Girls – January’ lægger faktisk op til at historien er kontinuerlig, men så alligevel ikke. For konceptet lover at Mia er sammen med en ny mand hver måned. Og se her står jeg altså af, for jeg elsker kærlighedshistorier. Jeg er all for the one and only – ikke 12 forskellige mandelige glæder. Egentlig kan jeg godt lide ideen, fordi det jo faktisk er meget moderne og så langt fra slut-shaming at det er skønt, men som læsning, så er det ikke noget for mig. For mig har det ikke rigtig noget med kærlighed at gøre.SHARE:

3 kommentarer

 1. Calendar Girl er den næste bog jeg skal i gang med - har jeg i hvert fald aftalt med mig selv. Er noget skeptisk, men bliver nødt til at læse, hvad alt storhajen går ud på :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan havde jeg det også, og ofte synes jeg man bliver positivt overrasket over de bøger der er storhaj omkring, men sådan havde jeg det bare slet ikke med den her. Jeg forstår virkelig ikke hvad alle går sådan amok over.

   Slet
  2. Håber du har bedre held. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig