torsdag den 4. august 2016

10 boglige ting i august

Selvom juli for mit vedkommende var ret bogtom, så har jeg store læseforventninger til august, selvom den første uge nok heller ikke byder på så meget læsning. Jeg har dog opslugt 'Harry Potter and the Cursed Child' og jeg elskede den på alle tænkelige måder.


I august vil jeg ...


Læse resten af bøgerne på min sommer-tbr

Lave en ny liste (YAY!) med hvad jeg gerne vil læse i efteråret.

Også rigtig gerne læse disse skønne bøger:

Komme ind i en rytme med at skrive igen - det har stået helt bomstille her i ferien, men det kribler helt i fingrene for at komme i gang igen, så det er dejligt!

Noget ikke bogligt: vi skal holde barnedåb og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver dog noget boglige bordkort - ingen event uden bøger. ;0)

I resten af vores fælles sommerferie gør vi babyværelse i stand og et sted på værelset skal der være et lille mini børnebibliotek. Her skal stå skønne eventyr, her skal være jumbobøger, historier med Peter Pedal, mine gamle slidte 'De fem' bøger - ja kort sagt skal det være en skøn forening af bøger som mig og min mand læste som barn, plus nogle helt helt nye. Nøj hvor jeg glæder mig til at læse højt for ham.

Enten gense eller genlæse Harry Potter. Den nye 'Cursed Child' har simpelthen givet mig den største lyst til at besøge universet igen. Og åhh... hvilket fortryllende univers. OG! Så skal jeg se om jeg kan få bestilt billetter i dag til teaterstykket!

Ned og besøge min arbejdsplads og se hvordan det går nede på forlaget og vise ham den bette frem. Og måske have et par bøger med hjem. ;0)

Forsøge ikke at købe flere bøger - jeg har lige lavet en masse forudbestillinger og ellers lige købt en lille håndfuld bøger der er på vej, så nu vil jeg se om jeg kan lade være med at købe mere resten af august - hmmm... måske bortset lige fra den enkelte bog jeg tænker at købe til 40 kr. i Bilka i den her uge. Men det tæller ikke vel? :0)

Sidst men ikke mindst så glæder jeg mig utrolig meget til at komme i biografen og se Love & Friendship (hvis der bliver mulighed for det så gad jeg også godt se: Kæledyrenes hemmelige liv, Suicide Squad.
SHARE:

4 kommentarer

 1. Jeg håber virkelig også på at se 'Kæledyrenes hemmelige liv' i denne måned! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre ikke fået den at se endnu, håber du har været mere heldig. ;0)

   Slet
 2. Hvor lyder det altså bare som en helt fantastisk idé med et mini børnebibliotek med bøger fra jeres egen barndom. Jeg håber, vi får lov til at se det, når det engang er færdigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også bare været et helt vildt hyggeligt projekt. Og jo jeg skal da helt sikkert have delt det med jer på et tidspunkt. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig