onsdag den 12. oktober 2016

LøftetLøftet

Forfatter: Simona Ahrnstedt
Serie: Familien de la Grip #2
Originalsprog: Svensk, En enda hemlighet
Genre: Kærlighedsroman
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Flamingo Books


Tak til Flamingo Books for anmeldereksemplaret


Den smukke læge Isobel Sørensen har set det meste. Selv i de mest frygtelige situationer har hun formået at bevare roen, overblikket og sin faglighed. Lige indtil det går op for hende, at hendes hjertebarn, nonprofitorganisationen Medpax, har problemer. Nogen har stoppet pengetilførslen, og det virker som et personligt angreb.

Alexander De la Grip, den yngste søn i en af Sveriges mest magtfulde adelige familier, er en umoralsk jetsetprins kendt for to ting: Sit gode udseende og sine mange kvinder. I et forsøg på ikke at skulle konfrontere hverken ensomheden og virkeligheden, tilbringer han sit liv i en tåge af fester, sprut og sex. Men da Alexander møder den iltre, men smukke læge, er han ikke et sekund i tvivl. Isobel skal være hans næste erobring. Koste hvad det vil.
’Løftet’ er mindst ligeså god som forgængeren ’Arvingen’. Hvor ’Arvingen’ var god til at gribe mig i starten fangede den her mig undervejs og blev kun mere og mere spændende som siderne blev vendt.

Sideløbende med hovedhistorien med Alexander og Isobel følger vi ligesom i ’Arvingen’ en ekstra kærlighedshistorie, plus vi får også et par glimt fra karakterne fra ’Arvingen’. Så selvom man kan læse ’Løftet’ selvstændigt så bør man helt sikkert begynde med ’Arvingen’ hvis man også vil læse den. Denne gang fandt jeg den ekstra lille kærlighedshistorie særlig interessant da den handler om Peter som vi kun ser fra en negativ side i ’Arvingen’.

’Løftet’ minder mig faktisk også en smule om ’Fifty Shades of Grey’ på nogen områder (altså på den gode måde), hvilket gør at sexscenerne bliver en del af plottet/handlingen og ikke bare ekstra ’fyld’. Så på intet tidspunkt mister romanen her pustet. Og det elsker jeg den for.

Det jeg synes er så fantastisk ved Simona Ahrnstedt er at hun er utrolig dygtig til at tage nogle gode gamle kendte storylines fra kærlighedsgenren og gøre dem friske og spændende igen. Dertil krydre hun historien med spændende fakta, om blandt andet læger uden grænser i dette tilfælde. Hun gør det helt fantastisk og jeg har lyst til at læse alt hvad hun har skrevet og skriver i fremtiden.SHARE:

1 kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig