lørdag den 31. december 2016

Godt nytår

Tuuuusind tak for året der gik. Det har været helt fantastisk at have jer til at læse med! Jeg håber I får et dejligt nytår, i skønt selskab. Selv skal vi have besøg af et vennepar som vi har holdt nytår med de sidste mange år, så der er ingen tvivl om at vi får en dejlig aften.
Her instagrams bedst of nine billeder - altså de billeder der er flest der har liket på min instagram profil.

Det nye år er altid et god udgangspunkt for noget nyt fremadrettet. Reflektioner og den slags. Jeg har gjort mig mange tanker om bloggen. Vanen tro. Især fordi jeg i det nye år starter på arbejdet igen efter barsel og tiden er derfor knap. Men jeg har besluttet at jeg blogger minimum hver anden dag - minimum, og jeg tror faktisk ikke det bliver det store problem i starten da jeg har en lang række anmeldelser til at ligge fra læste bøger sidste år, som jeg gerne vil dele med jer.

Ellers så regner jeg stadig med skrivetip hver anden søndag - i øjeblikket kører en serie om bogforsider fra forlagets/branchens synspunkt. Andel del kommer på bloggen i morgen.

Jeg regner stadig med at vise fine bogcoverdesigns, men fra nu af kommer de nok hver anden måned. Kogebogsanmeldelser vil falde lidt mere spordisk. Filmanmeldelser eller filmnyheder en gang hver måned stadigvæk. Og så vil jeg indfører et nyt indlæg hver anden måned, et nyt tema: Favoritforfatter – mere om det senere.

Jeg håber I har lyst til at følge med i det nye år. Rigtig godt nytår i hvert fald.SHARE:

9 kommentarer

 1. Jeg har et spørgsmål - hvordan i al verden kan du være så organiseret? Hver gang jeg prøver at være det falder det hele til jorden. Struktur og blog går simpelthen ikke sammen her hos mig.
  Og rigtig godt nytår til dig også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh.. jamen for mig er det ikke den store kunst. Det er ret nødvendigt, ellers er jeg håbløst. F.eks. er jeg ret håbløs til at få svaret kommentarer, ikke fordi de ikke er højt! værdsat, men fordi de er så ustrukturerede. :0D I struktur hersker mit kaos og jeg får mange ideer når alting er struktureret, hvilket giver lidt et problem, fordi jeg så har alt for meget stof, jeg gerne vil skrive om på bloggen. :0D Jeg tror det er meget forskelligt hvad der fungerer for en, og mange gange ville jeg ønske at bloggen kunne være mere ustruktureret, men heldigvis har jeg fundet en metode til at skrive de spontane indlæg som jeg elsker at skrive, og ja det er ved at være struktureret. Hvor fjollet det så end lyder. :0)

   Slet
  2. Og rigtig godt nytår til dig også! :0)

   Slet
 2. Rigtig godt nytår til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde! Håber du havde en dejlig aften. :0)

   Slet
 3. Rigtig godt nytår, og vi ses på den anden side ;) I det nye år. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og rigtig godt nytår til dig. Ihh.. det er et spændende år du kommer til at gå i møde med den bette. :0)

   Slet
 4. Rigtig godt nytår, søde Karin! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tuuusind tak, søde Rikke og i lige måde. <3

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig