søndag den 15. oktober 2017

Læs hele livet + giveawaySponsoreret giveaway


Plusbog.dk fornyligt lancereret et helt nyt budskab der hedder Læs hele livet og de spurgte om jeg i den forbindelse vil holde en giveaway, med den bog som jeg ville mener kan læses hele livet og hvori man også kan læse om livet.

Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne. For jeg synes det er et super godt budskab. Jeg kunne vælge rigtig mange bøger som jeg ville blive ved med at læse hele livet og som for mig indeholder nogle af de smukkeste ting ved livet. Men mit ultimative valg var helt sikkert Harry Potter bøgerne. Jeg får ved hver genlæsning bekræftet at bøgernes magi aldrig fortager sig uanset hvor gammel jeg bliver. De første mange gange jeg genlæste bøgerne fandt jeg også altid noget nyt. Det gør jeg faktisk stadigvæk. Jeg er i gang med at genlæse dem i øjeblikket og jeg nyder hvert øjeblik. Og jeg vil mene at der altid er noget at tage med sig ind i sit eget liv. Derfor synes jeg i høj grad også bøgerne omhandler livet.

Harry Potter bøgerne indeholder nemlig de skønneste budskaber om venskab, liv og død generelt, familieliv, godt og ondt, mod, visdom, loyalitet, tilgivelse, valg, vedholdenhed, respekt for forskelligheder,  ... og ja jeg kunne blive ved.Der findes mange udgaver af den første Harry Potter bog jeg kunne vælge, og jeg valgte en af de nyeste, for jeg tænker at mange af jer der er Harry Potter fans helt sikkert har bøgerne i forvejen. Men man kan aldrig have for mange udgaver. Denne tyve års jubilæums udgave fås i house-editions. Dvs. Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw og Slytherin udgaver. Jeg valgte selvfølgelig Gryffindor til jer, fordi jeg tænker at den vil de fleste nok gerne have. Jeg ønsker mig selv Ravenclaw udgaven i julegave - det er det hus jeg blev sorteret i da jeg tog Pottermore quizzen. Har du ikke prøvet den endnu, så kan du finde den her

Men da jeg så den her, så overvejer jeg virkelig om jeg ikke skal skaffe mig alle fire. For de aller første sider og de bagerste side indeholder information om hvert hus. Altså i Gryffindor udgaven er der beskrivelser af blandt andet Gryffindors grundlægger, af opholdsstuen og så indeholder bogen (det gør de alle fire nok) verdens fineste kort jeg nogensinde har set af Hogwards og dets omgivelser. Ih, hvor er den fin altså. Og selvfølgelig har siderne husets farver.

Jeg vil egentlig have lavet en top 10 eller sådan noget over bøger jeg vil genlæse hele livet, men den liste må i få en anden dag, for det bliver vidst et alt for langt indlæg ellers.Og så til selve giveawayen:

Det du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg eller på min instagram profil som indeholder billedet øverst her i indlægget. I kommentaren må du rigtig gerne fortælle mig hvilken bog du kunne læse hele livet og/eller i hvilken bog man kan læse om hele livet.

Du skal have dansk adresse og efterlade din mailadresse i indlægget så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder.

Vinderen får direkte besked, men jeg offentliggøre også vinderen her på bloggen den 26. oktober. Dagen før det vil altså være den sidste dag hvor det er muligt at deltage.

Held og lykke!


Følg med på de sociale medier under disse hashtags: #læshelelivet #jeglæserhelelivet


SHARE:

18 kommentarer

 1. Super smuk bog.
  Tror jeg ville sige Papirprinsessen, da det min ynglings og jeg kan læse den igen og igen. Og så synes jeg bare også man lære at hvor hurtigt tingene kan gå galt hvis man involvere sig med de forkerte.

  SvarSlet
 2. Sikke dog en fantastisk udgave! :-O

  Harry Potter kommer jeg helt sikkert også til at genlæse hele livet (og genlytte - elsker lydbøgerne oplæst af Stephen Fry!). Men andre bøger der også er på listen, er En Mand der Hedder Ove, Dragonlance (dem alle), Pride & Prejudice, Americanah og Stardust <3

  carina.vinther@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jubilæumsbøgerne er så smukke. Har allerede fået anskaffet mig den i Slytherin farver, som er det hus jeg er blevet sorteret ind i ;) Men kunne virkelig godt tænke mig de tre andre også.

  Af bøger jeg kan læse hele livet er der mange, men særligt Willard Motleys Lev stærkt, dø ung, har sat spor i mig og jeg skal helt sikkert genlæse den flere gange gennem mit liv. Name of the Wind af Patrick Rothfuss er også en helt utrolig god fortælling jeg slet ikke kan få nok af.
  Begge bøger handler også om opvækst og livet.

  SvarSlet
 4. Hov, glemte jo helt at skrive emailen:

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 5. Gud! Hvor er det en smuk bog! De bøger jeg kunne genlæse vil uden tvivl være Harry Potter. Det var den første rigtig serie, som
  min far læste højt for mig. Og jeg blev betaget lige fra starten af dette forunderlige, magiske, fuldkommen fantastiske univers fuld af venskab, spænding, eventyr.. ja det hele. Senere genlæste jeg selv bøgerne igen.. først på dansk.. så på engelsk. Jeg er tryllebindet af dette univers. Og nu har jeg endelig fået muligheden for at give min begejstring videre til min lille prinsesse - der er mindst lige så bidt af fantasy genren som jeg. Spørger du hende, vil hun lige i øjeblikket sige Vildheks. Den serie er hendes yndlings, sammen med Harry Potter. Åh hvor er der mange vidunderlige bøger! :) Tak for dine mange inspirationer her på bloggen.

  De bedste bogholder,
  Kathe

  E-mail: kathy.elisabeth@live.dk

  SvarSlet
 6. Jeg har faktisk også lavet sådan en liste over evighedsbøger! Den er også for lang til en kommentar, men nogle af mine yndlings er "Emily fra Månegården" af Lucy Montgomery og "Dorian Grays billede" af Oscar Wilde.

  kh Sofie, sofieboysen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg er personligt meget glad for Vampire Academy serien af Richelle Mead som jeg har læst utallige gange. Serien, for mig, er ensbetydende med glæde, letsindighed, tryghed og nostalgi. Jeg kommer altid tilbage til serien; når jeg ikke er i "læse-humør" så ved jeg at når jeg læser disse bøger, så kommer glæden tilbage og alle seks bøger sluger jeg råt - hver gang. Mens vi endnu er her af Susan Beth Pfeffer er også en evighedsbog for mig, det var den bog som rigtigt fik mig til at forelske mig i læsning (og coveret på den danske udgave, swoonworthy!) Den står fint på min hylde og skal ingen steder, never ever. Der er selvfølgelig også andre bøger, men disse er lige dem jeg først tænker på :-)

  lisa-m-nielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Der er jo - heldigvis - masser af bøger, man kan læse hele livet. men Astrid Lindgrens bøger, tror jeg aldrig jeg bliver træt af :-)

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg tror der er vildt mange bøgerne, jeg får lyst til at læse igen og igen. Men jeg tror nu en gang, lige som dig, at det i sidste ende vil være Harry Potter, der kan læses gennem hele livet.
  Aimfriis@gmail.com

  SvarSlet
 10. En fantastisk smuk udgave :) Jeg bliver ALDRIG træt af "Peter Plys" og "Peter Plys og hans venner" af A. A. Milne :) Bliver altid i godt humør af dem! De kan læses i alle aldre <3 Bh Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Hvis jeg har en goto bog, må det være Divergent!
  Den plejer at blive læst en gang om året ;)

  Bach@struntze.com

  SvarSlet
 12. Åh altså, det ville næsten være umuligt at vælge noget andet end Harry Potter. Er det kedeligt at vælge det samme som dig? :P Ellers tror jeg, jeg vil vælge Hobitten, den har jeg også læst mange gange. Eller måske Bjarne Reuters 'Når snerlen blomstrer' - evig klassiker.
  Jeg tror snart, min reol brister under vægten af Harry Potter-bøger, men så må jeg jo købe en ny reol ;) Du får lige min mail igen igen: kiir1992[ @ ]hotmail.com

  SvarSlet
 13. (prøver lige igen)
  Harry Potter er uden tvivl på min liste, men det er Den skjulte ø og Eragon bestemt også <3
  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg kan blive ved med at finde variationer/detaljer som jeg ikke har lagt mærke til før når jeg læser Harry Potter.
  Er vild med universet.
  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg vil blive ved med at læse Børnene i Bulderby, fordi jeg synes, det er den fineste historie om venskab og det landlige liv. Historierne er en del af min barndom, og når jeg engang får børn, skal bøgerne så sandelig også blive en del af deres liv :)

  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg vil helt sikkert vælge En flænge i himlen af John Green. Stærk bog.

  caroline@flintevej.dk

  SvarSlet
 17. Jeg har det lige som dig. Harry Potter vil være mit valg. Den er jeg vokset op med, og jeg vil fortsætte med at læse den hele livet.

  SvarSlet
 18. Min er brødrene løbehjerte. Den arbejder med så mange følelser og rammer lige på og rent. Den er til alle aldre. Jo flere gange man læser den, jo flere nuancer bliver åbenbaret

  Sabrina

  Min mail er sabrinamose@hotmail.com

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig