fredag den 8. december 2017

Christmas at the Beach Café

Christmas at the Beach Café

Forfatter: Lucy Diamond
Genre: Julenovelle - realisme
Målgruppe: Unge/voksne

Bogen fås ikke på dansk

After a hectic summer running her beach café in Cornwall, Evie Flynn is looking forward to her first Christmas with new boyfriend Ed – she’s determined that it’s going to be the most perfectly romantic one ever. Cosy nights in front of the fire, spicy mulled wine, mince pies . . . what’s not to love? But the peace is shattered when Ed’s ex suddenly gets in touch again, and then some unexpected guests arrive: Ed’s surly brother Jake and Evie’s heartbroken best friend Amber. Add in the stress of trying to finish her very own recipe book, snow blizzards and family dramas and Evie’s Christmas starts to look as if it’ll be a total turkey. Will any of her festive wishes come true . . . or is this Christmas just a recipe for disaster?


Christmas at the Beach Café var lidt en læsesatsning. For jeg synes ofte at disse type bøger er alt for kliche agtige til min smag. Jeg har ikke imod lidt kliche, men jeg synes helt sikkert at de fleste af disse bøger virker alt for overfladiske og alt for hurtigt skrevet. Det virker kort fortalt som om forfatterne til disse type bøger er dovne og bare smider dem ud af ærmet uden at forsøge at gøre sig bare lidt umage. Men sådan havde jeg det ikke med 'Christmas at the Beach Café' vil jeg skynde mig at sige. Jeg var overraskende positiv efter endt læsning.

Der var selvfølgelig nogle ting hist og her jeg ikke helt synes teknisk var så godt, men det er også en novelle, og mine krav til en god julehistorie er høje. Så den klarede det godt, trods det. Noget af det jeg sætter højt ved en julehistorie er at der skal være masser af julestemning og det formåede den her bog helt sikkert at give mig. Derudover skal der helst være et af julens store temater - familielykke, funden juleglæde og måske lidt kærlighed. Og den havde faktisk en lille snert af det hele.

Så jeg tror ikke det er sidste gang at jeg kaster mig over en af disse 'Christmas at....' bøger, på trods af at de jo nærmest bare i titlen lyder kliche-agtige og at jeg sikkert bare har været heldig med den her.

Men jeg kan anbefale den som lidt julekanel. Jeg købte den selv på amazon.com til min kindle app, til bare sølle 10 kr.
 

SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg er helt vild med den type bøger <3 den ryger på min TBR!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke og den her er ret hurtig læst og så er den bare så sød og dejlig julet!

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig