fredag den 26. januar 2018

En af os lyver


 

En af os lyver

Forfatter: Karen M. McManus
Originalsprog og -titel: Engelsk, One of Us Is Lying
Genre: Realisme, mysterium
Målgruppe: YA
Udgiver: CarlsenPuls

Tak til CarlsenPuls for anmeldereksemplaret


Alle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.
Vi møder: Brownyn, stræberen, som er på vej mod Yale og altid følger reglerne. Addy, skønheden, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste. Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher. Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne. Og Simon, outsideren, som er manden bag skolens berygtede gossip-app.
 'En af os lyver' var skrevet fængslende og så spændende at den flere gange var umulig at lægge fra sig. I bogen følger vi fire synsvinkler, henholdsvis Brownyn, Addy, Nate og Cooper, og de er alle under mistanke for mordet på Simon. Hver person har noget at skjule. Det siger sig selv, at deres liv  bliver forandret på et splitsekund. 

Karen M. McManus er utrolig dygtig til at skrive om personer, de føles alle fire som deres helt egen person. Samtidig bliver vi viklet ind i et kæmpe mysterium plot, så historien er både karakterdreven og plotdreven. Og, ja ikke mindst super spændende. 

Bogen er så god, at den ville have fået seks stjerne, hvis ikke for det faktum at den desværre er nem at forudsige. Det er lidt et stort minus for mig, når vi snakker om en bog der forsøger at lave et overraskende plot. Men det er samtidig også det eneste negative jeg har at sige om bogen, for den har virkelig alt andet kørende for sig. Den er underholdende, den kommer omkring nogle aktuelle tematikker og ja så er den bare skrevet rigtig godt. Så jeg skal helt sikkert læse mere fra Karen M. McManus hånd i fremtiden. 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig