torsdag den 15. februar 2018

Jeg anmelder alt jeg læser fordi ...

undtagen selvfølgelig genlæsninger og bøger jeg har læst i forbindelse med research og vurderingssager. Jeg må også skynde mig at tilføje, at jeg er bagud med at anmelde alt jeg har læst,  men alle anmeldelser er skrevet og de bliver delt hist og pist i fremtiden mellem mere aktuel stof.


... det giver det helt rigtige billede af mig som læser og det er det jeg ønsker at formidle gennem min blog.

... jeg i mange år før jeg blev bogblogger ikke kunne lade være med at analysere alt hvad jeg læser. Det er helt sikkert en af skaderne ved at gå så meget op i hvordan bøger skal skrives, men i dag falder det mig helt naturligt. Og derfor ikke noget der genere mig.

... al litteratur fortjener omtale. Uanset om det er en Atwood roman eller Fifty Shades of Grey. Jeg kan lide begge dele af forskellige årsager.

... man som læser/blogger er med til at fortælle hvad der er godt og hvad der ikke er godt. Så derfor er det også vigtigt at anmelde de bøger vi ikke synes om. Bare vi husker at skrive hvorfor. Jo, mere vi er åbne omkring det, jo mere kan vi forhåbentlig præge markedet.

... jeg finder en ærlighed i det, som jeg ikke ville have været foruden. At I som læsere af denne blog altid ved præcis hvad jeg mener om en bog jeg har omtalt. At vise en bog på instagram uden at formidle hvad man mener, kan være fint for nogen, men for mig betyder det noget at vide hvad den pågældende mener om bogen.
SHARE:

4 kommentarer

 1. Jeg er helt enig i dine pointer. Jeg ville også gerne selv gøre det - og har tidligere bestræbt på at gøre det - men de senere år har jeg læst så mange bøger, at jeg ikke har tid til at anmelde dem alle. Derudover er læseraktiviteten på blogs faldet - ikke kun på bogblogs men blogs generelt - og det påvirker også min lyst til at blogge om bøger, for det er blandt andet det sociale, der (for mig) er sjovt ved at blogge om bøger. Jeg overvejede for få dage siden, om jeg skulle fortsætte med at blogge om bøger, og indtil videre vil jeg gøre det - blot med lidt færre indlæg om ugen.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også et problem jeg lider under. Fordi jeg kun blogger hver anden dag på bloggen nu, så har jeg alt for mange anmeldelser der ligger og hober sig op og skal udgives. Er læseraktivitet faldet på blogs generelt? Det vidste jeg slet ikke. Det er da super ærgerligt. Jeg oplevede også en nedgang i sommers, men den er igen på det den var før sommerferien sidste år, men der er så selvfølgelig ikke kommet flere til i den periode. Og ja, det er helt sikkert også væsentligt, at motivationen er der. Så det her er mest af alt også et øjebliksbillede af hvad jeg gerne vil have det til at være, men i realiteten har jeg jo som sagt en masse anmeldelser jeg har skrevet som skal udgives på et eller andet tidspunkt.

   Slet
 2. Hvor er det nogen gode overvejelser du gør dig. Jeg forsøger også selv at få anmeldt eller ihvertfald skrevet lidt om alle de bøger jeg har læst. Lige nu er jeg på vej igennem min bogreol, da jeg først er begyndt at blogge "rigtigt" i 2017.
  Jeg synes det giver masser af mening at lave anmeldelser af det hele, og jeg vil helt klart tage dine overvejelser med mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din besked! Det er jeg rigtig glad for at høre. Ked af at blogger lige har haft gemt den før mig og at jeg først ser den nu, men jeg er i det mindste glad for at jeg ser den! For jeg er rigtig glad for at høre, at det også giver god mening for andre.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig