fredag den 23. februar 2018

Stadig mig
Stadig mig

Forfatter: Jojo Moyes
Serie: Me before you #3
Originalsprog: Engelsk, Still me
Genre: Realisme
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Rosinante & co.

Tak til Rosinante & co. for anmeldereksemplaret


Efterfølgeren til Jojo Moyes' mest populære romaner, Mig før dig og Efter dig, byder på et kærligt gensyn med Louisa Clark, som for alvor er klar til at efterkomme Wills ønske om at leve livet og kaster sig ud i et nyt eventyr i New York.

Lou Clark ankommer til New York, klar til at starte et nyt liv og overbevist om, at hun godt kan holde liv i forholdet til kæresten, Sam, hjemme i England. Her bliver hun hos sin nye arbejdsgiver, det superrige Gopnik-par, kastet ud i en tilværelse meget fjernt fra de beskedne kår, hun selv stammer fra.Leonard Gopnik og hans noget yngre kone Agnes introducerer Lou for byens absolutte overklasse, heriblandt Joshua Ryan, en mand der bringer en fjern hvisken med fra Lous fortid.Hvor er det fantastisk endnu engang at være tilbage sammen med Louisa Clark, der har så store problemer med at finde sig selv og sin vej i livet. Don't we all. Måske er det derfor serien er så nem at relatere til. Laver vi det der gør os lykkelig? Hvad gør vi for andre frem for os selv? Det er i bund og grund hvad den her bog handler om. Louisa har endelig taget springet ud i verden, men er det det rigtige for hende, og hvad har det af omkostninger?

Jeg brød mig faktisk ikke om 'Mig før dig', men 'Efter dig' var en nødvendig følelsesrutsjebane jeg ikke ville have været foruden og selvom jeg troede at historien derefter var slut, så beviser Jojo Moyes, endnu engang at der stadig kan læres meget i livet. Og efter 'Stadig mig', føler jeg på ingen måde ovre endnu og jeg håber helt sikkert på et bind 4. 

Jojo Moyes skriver som altid hjertevarmende og helt nede på jorden, hvor det er familiært, hyggeligt og lige tilpas hjerteknusende. Det føles meget ægte og naturligt. Både historien men i høj grad også personerne der optræder i bogen, lige fra biroller til hovedpersoner. Samtidig er hendes bøger som altid et godt grin.SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig