onsdag den 25. april 2018

Half Lost

Half Lost
Forfatter: Sally Green
Serie: The Half Bad  trilogy #3
Genre: Hekse - fantasy
Målgruppe: YA


Hele bogserien fås på dansk, udgivet ved forlaget Carlsen


This is the final battle.

Set in modern-day Europe, the final book in the Half Bad trilogy is more than a story about witches. It’s a heart-achingly visceral look at survival and exploitation, the nature of good and evil, and the risks we take for love’Half Lost’ – konklusionen på ’The Half Bad trilogy’ - var på en gang tilfredsstillende og samtidig så gav den ikke rigtig serien noget ekstra. ’Half Lost’ var mest af alt en række begivenheder der var nødvendige for at fortælle historien færdig. Selve tematikken omkring de gode og de onde var egentlig udspillet inden ’Half Lost’ og serien slutter derfor ikke med en fin lille sløjfe på det budskab. Hvilket er lidt synd.

I bund og grund synes jeg det var super ærgerligt at ’Half Lost’ ikke var længere, for jeg nød at læse om antihelten Nathan og alle hans evner og om alle de skønne bipersoner vi har lært at kende gennem historien. Og ja så ville jeg rigtig gerne have haft mere omkring tematikken.

Når det er sagt så har jeg virkelig nydt ’The Half Bad’ trilogien og det var rart endelig at få slutningen. Det var en rigtig god og passende slutning på en skøn og anderledes serie om hekse og alle gråzonerne mellem det gode og det onde.


 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig