torsdag den 20. juni 2019

Den ustyrlige arving


Den ustyrlige arving

Forfatter: Erin Watt (Elle Kennedy & Jen Frederick)
Serie: The Royals #4
Originalsprog og -titel: Engelsk, Fallen Heir
Genre: Kærlighed, realisme
Målgruppe: NA (unge voksne og opefter)
Udgiver: Flamingo Books


Tak til Flamingo Books for anmeldereksemplaret


Den ustyrlige arving er Eastons historie. Easton Royal – den mellemste Royal-bror – har det hele: udseendet, pengene, hjernen. Ikke at han bruger den sidste del, for hans eneste mål i livet er at have det så sjovt som muligt med så mange som muligt, og konsekvenser er noget, andre går op i. De hører ikke hjemme i hans verden. Indtil Hartley Wright dukker op.Hold nu da helt fast hvor jeg dog elsker den her serie. Den er bare så dejlig underholdende og skøn og fuldstændig uforpligtende, samtidig med at den slet slet ikke er hverken klicheagtig på trods af at den bruger los af drama og intriger. Personerne er helstøbte og virker ægte, dybe og interessante. Åh, hvor ville jeg dog ønske at verden var fyldt med kærlighedshistorier af den her kvalitet. Jeg synes der findes alt for meget lort og bras, men det her - det er altså virkelig godt, hvis man godt kan lide at læse om kærlighed, drama og intriger.

Noget af det der nok også især fanger mig ved serien er humoren, som driver med sarkasme og den er sådan en god modvægt til al dramaen og det gør den for mig nok også mere relaterbar. Da bogen handler om rige folk og deres problemer kunne man nemlig nemt føle at man ikke kunne connecte med personerne, men der binder humoren det så fint sammen og det fjerne den værste Dynasty fornemmelse.

Selvom bogen er en del af Royals serien, så handler det i denne omgang ikke om Reed og Ella, men i stedet om Easton og hans blomstrende forelskelse af Hartley. Men Hartley har ikke tænkt sig at falde for Easton og derfor er der heller intet insta over deres kærlighed - den føles meget naturlig og vokser stille og rolig, hvilket føles ret forfriskende i den genre.

Man kan - hvis man har lyst - faktisk springe de tre første bøger over og bare hoppe til den her i stedet hvis man ikke har lyst til at dykke ned i Ella og Reeds historie - men dem kan jeg nu altså virkelig også anbefale på det kraftigste.

'Den ustyrlige arving' er egentlig det der hedder en NA bog - New adult og det plejer at betyde at bøgerne også har masser af sexscener, men det siger sig selv, at det er der ikke så meget af i den her, da Easton og Hartley ikke er insta forelskede, så hvis man ikke er så meget til det, så kan den her anbefales. Ja, selv hvis man er så anbefaler jeg den nu så absolut alligevel. Skøn kærlighedshistorie! Og sikke en cliffhanger - godt jeg har den næste bog i serien til at ligge!SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig