fredag den 26. juli 2019

Den store Disney bogDen store Disney bog
En hyldest til Disneys verden
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: The Disney Book: A Celebration of the World of Disney
Genre: Fagbog / billedbog for børn og voksne
Udgiver: Alvilda

Tak til Bog og ide for anmeldereksemplaret


Gennem mere end 90 år har Disney indfanget de mest fantastiske fantasier og skabt banebrydende underholdning for hele familien.

Fra Snehvide til Frost, fra Mary Poppins til Pirates of the Caribbean og fra Disneyland til Tokyo DisneySea – tag på en uforglemmelig rejse gennem hele Disneys eventyrlige univers i denne omfattende bog, som er fyldt med interessante historier, flotte billeder og sjove facts.Hvis du er fan af Disney så vil du elske den her bog! Den er simpelthen så fin og den vækker med garanti en stor nostalgi-glæde i dig. Det gjorde den i hvert fald i mig.

Vi er inviteret til Disneyland i år af mine forældre og det har været helt vildt rart at kunne snakke med min søn om Disney og Disneyland ud fra den her bog, og selvom han ikke ved hvad Disneyland sådan rigtig er endnu, så begynder han at glæde sig og snakke om det. Det er så fantastisk når ens egen barndomsglæder begynder at påvirke sine egne børn, det er simpelthen noget af det hyggeligste at dele med sit barn. Og han ved selvfølgelig alt om hvem Mickey og Peter Plys er allerede.

Jeg kunne personlig godt have brugt en meget længere og mere uddybende bog om Disney, men det er helt sikkert ikke det som den her bog prøver at være. Den her bog prøver at være overskuelig for børn og voksne og det klare den til perfektion, med små bidder af fakta og information - overblik over årstal og udgivelser - samt sjove facts. Det hele er krydret på smukkest vis med de fineste billeder og illustrationer. Helt fra den spæde start og op til 2015.

Det er ret sjovt at følge hvordan Disney bare har vokset sig større og større, og hvordan de gennem årene bare er blevet ved med at bryde alle rammer for, hvad der kan lade sig gøre inden for film og tegneserie-verdenen. Det har været en kæmpe drivkraft af ren passion der har lagt bag og ikke mindst stadig gør det.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig