mandag den 18. november 2019

24 gode gerninger


24 gode gerninger

Forfatter: Jenny Fagerlund
Enkeltstående historie
Originalsprog og -titel: Svensk, 24 goda gärningar
Genre: Julebog, realisme
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Palatium books


Tak til Palatium books for anmeldereksemplaret


Juleaften for to år siden var den værste dag i Emmas liv. Den aften mist- ede hun sin mand, og siden har hun haft mere end svært ved at finde mening med sit liv. Skyldfølelsen er ved at slide hende i stykker, og hun kan ikke slippe tanken om, at hun måske kunne have reddet hans liv. Juletiden med al dens hjemmebag og varme gløgg er blevet en lidelse, som bare gør det hele meget værre.


24 gode gerninger er den slags julebog du skal læse, hvis du trænger til at komme helt ned i tempo. Historien er ikke en pageturner, den invitere i stedet på ro og med tid til sideløbende selvrefleksioner.

Emmas liv er nærmest gået i stå, men historien udfolder sig ved at Emma langsomt vender tilbage til livet efter at have gjort 24 gode gerninger - en for hver dag i december - for andre mennesker. Ja, et mere hjertevarmt og julet budskab skal man lede længe efter.

Selvom der er en blomstrende kærlighedshistorie, så er det ikke den der fylder. Det er helt sikkert Emmas indre udvikling der bærer historien frem. Men hun har også en del at bære på. Sideløbende afgiver bogen en god julestemning.

Læs den hvis du gerne vil læse en hyggelig og julet feel good historie.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig