lørdag den 20. juni 2020

Soul in DarknessSoul in Darkness

Forfatter: Wendy Higgins
Enkeltstående historie
Genre: Græsk mytologi
Målgruppe: Voksne (New adult)

Bogen fås ikke på dansk


Based on the Roman/Greek mythology of Cupid and Psyche by Lucius Apuleius, New York Times bestseller Wendy Higgins brings the tale to life, weaving layers that show exactly how a sacrificial lamb can be enchanted by an unseen monster.


'Soul in Darkness' er en selvudgivelse fra Wendy Higgins hånd og det kan mærkes. Det er selvfølgelig ikke en selvfølge, at selvudgivelser er dårligere end forlagsudgivelser, men det er desværre ofte tilfældet. En redaktørsrolle er ret vigtig i en bogudgivelse og det er tydeligt at Wendy Higgins ikke har haft andre øjne på sin historie. Den lever ikke op til hendes normale standard (og her kan jeg kun sammenligne med hendes forlagsudgivelser).

Selvom jeg holder meget af græsk mytologi og ville have set igennem fingre med meget, af den årsag alene. Så skulle 'Soul in Darkness' aldrig være blevet udgivet. Den fungerer slet ikke som en bog. Den starter egentlig godt, men fra midten falder strukturen fra hinanden. Og struktur er meget vigtig i en bog. I det her tilfælde betyder det at historien fra midten er  d r æ b e n d e  kedelig. Der er ikke noget der hjælper læseren på vej i historien.

Det er super ærgerligt, for jeg nød virkelig Wendy Higgins 'Sweet' trilogi og den her havde virkelig potentiale, men Psyche som ellers starter med at virke stærk og interessant forvandler sig desværre også til en papfigur og hendes handlinger virker ikke troværdige og man bliver generelt lidt træt af hende og hendes 'åh nej, jeg er bange for ham og åh nej, nu er jeg tiltrukket af ham'. Hvis man skal lave den type historie, skal det altså laves lidt mere raffineret hvis det skal være troværdigt.

Så, ja i mine øjne så ligner den her bog et første udkast af en bog, som mangler en hel del redigering før den var klar til udgivelse. Don't read it.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig