mandag den 21. marts 2022

Fantastiske fantasy forår

Jeg har fundet ud af at bloggeriet bedst fungerer for mig hvis jeg har en eller anden form for struktur, så jeg har besluttet at flette foråret sammen om et fantasytema. Jeg regner med primært at blogge herinde om fantasy hvor min instagram nok vil være lidt mere varieret. 

Det betyder: at resten af marts, april og maj vil have en masse anmeldelser af fantasy - blandt andet: 'Jeg er Saga', 'Kymoras masker', 'Vølvens vej', 'De glemte vogtere' og mange flere. Men jeg vil også lave en fantasy tur, samt indlæg der har fantasy som tema - blandt andet:

  • All time favorite fantasy bøger og hvilke af dem jeg har læst og hvilke jeg ikke har læst og om jeg har planer om at læse dem. 
  • Et indlæg om typiske fantasy tropes. 
  • Bedste fantasy graphic nobels jeg har læst. 
  • Min top 10 fantasy
  • Og så håber jeg at jeg kan finde et tidspunkt hvor jeg kan lave en blog med de sidste indkøbte fantasy bøger.


Det var en hel masse fantasy tænker du nok - hvad så med resten af året? Jo, ser du, jeg påtænker at lave tema for hver årstid. Så sommer bliver 'sommer seasonal reads', efteråret: 'eventyr efterår' og vinteren: 'vinter wonder reals' - meget mere om de enkelte når vi nærmer os. Det er lidt et koncept jeg lige prøver ud og ser hvordan det går. Men jeg læser faktisk typisk sådan at jeg læser meget fantasy om foråret, læser kærlighedshistorier og sommertema bøger om sommeren og om efteråret plejer jeg at lede efter bøger som tager mig med på større eventyr og vinteren er fyldt med bøger om stemning - jul og vinter og så sniger der sig ofte også bøger ind om selvudvikling der ved årsskiftet. 

Så det er altså planen, jeg håber du vil være med ...

SHARE:

1 kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig