søndag den 18. august 2024

Bogudfordringer 2024 halvårstjek

 



Så er vi over halvvejs igennem året og jeg tænkte det var på tide at tage temperaturen på første halvår med bogudfordringer og se om jeg bevæger mig i den rigtige retning.


 

40 (60) bøger om året

På Goodreads har jeg i dag sat målet op til 60 bøger, da det som forudset ser ud til at gå i den retning. Det er så sjovt at der er så meget psykologi i at sætte de læsemål. Hvis jeg havde sat 60 fra starten ville jeg have endt på 80 læste bøger i løbet af året – hvilket også havde været helt fint, men jeg vil gerne fokusere mere på mine skrivemål. Så måske jeg skal sætte mit læsemål helt ned til 20 i 2025, så jeg måske kun ender med at læse 40 bøger på året.



3 selvudviklingsbøger

Jeg har stadig kun læst 1: 'Tænk dig rask', men jeg var halvvejs i 'Finding your unicorn space' indtil jeg droppede den, men måske skulle jeg prøve at samle den op igen. Jeg har også tænkt mig at læse  'Den vigtige vrede'.



Læs 4 fantasy-serier færdige

Jeg har indtil videre læst 2 færdig: Twin crowns serien og Sandersons Defiant-sci-fi-serie. Snart går jeg i gang med Stephanie Garbers nyeste fantasy-serie og så må vi se hvad den sidste ender med at blive.



Læs 3 Brandon Sanderson bøger

Denne har jeg allerede fuldført da jeg læste Sandersons Defiant serie som er på fire bind i løbet af sommeren. Men jeg vil rigtig gerne snart læse Mistborn, så jeg tænker ikke de bliver de eneste Sanderson bøger jeg kommer til at læse i år.

 

 

 

 



SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig