lørdag den 1. december 2012

1 december og Give away!
I år er første år jeg skal holde jul hjemme hos os selv. Og der er allerede meget stor debat om vi skal have and eller kalkun. Ris a la mande eller is. Jeg vil selvfølgelig have kalkun og ris a la mande. Min forlovede vil have and og is. Så jeg ved ikke lige hvad kompromiset bliver, ligenu er det vi skal have det hele, men det er måske også lidt overdrevet.... :0)

Jeg elsker julen. Jeg har tons af chokoladekalendere, en lakridskalender, en te kalender og en opgave kalender i år. (Og jeg siger jer, den er ikke sjov ;0) ) Jeg har aldrig problemer med at ønske mig noget som helst, men det er også klart mest bøger jeg ønsker mig. Men hvis jeg skal være helt ærlig så er det også de gaver jeg er gladest for at få. Man er jo ikke en bog nørd for ingenting. ;0)


Nå, hen til vores give away som jeg lader løbe hen til den 16 december. Altså trejde advent. Så en af jer kan ende med at få denne skønne adventsgave:

Give away 
 
Jeps du kan simpelthen vinde J.K. Rowlings nye bestseller Den Tomme Plads i hardback. Du kan læse min anmeldelse af bogen under anmeldelser. Men de af jer der har læst min anmeldelse ved hvor begejstret jeg var for bogen.
 
 
Det eneste i skal gøre er at skrive en kommentar i kommentarfeltet, og glem ikke at oplyse jeres mail adresse. Vinderen får direkte besked og det kommer selvfølgelig også til at stå på bloggen.
 
Du behøver ikke at skrive andet end at du deltager, men du må meget gerne fortælle hvilken bog du ønsker dig mest til jul, eller hvad der er tradition for jer at få at spise juleaften..
 
Bogen er sponsoreret af Gyldendal
SHARE:

6 kommentarer

 1. Ingen bestemte bøger er faktisk på ønskesedlen i år. Normalt spiser meget utraditionel mad ved mine forældre, med en eller anden form for vildt kød og is til dessert - jeg er ikke fan af traditionel julemad.

  Dejlig give away

  kath.dkk (a) gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker mig Heksejægerens Lærling, men jeg får desværre aldrig bøger i gave - en af ulemperne ved at være den eneste læsehest i familien :)

  Vi får altid både medister, and og flæskesteg og til dessert er der risalamande. Det er ret meget mad til 6 mennesker, men så er der masser af lækre rester ;)
  (Og så har jeg en skøn tradition med BedsteVeninden om at mødes d. 28. december og spise et eller andet, der ikke er tungt og julet - i år er der sushi) :)

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker mig Dandy af Jan Guillou i julegave. Jeg er ved at læse første bind i serien og har lyst til at følge de 3 brødre længere ud i verden.

  Else Marie
  eme8900@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Uhh, den bog vil jeg gerne læse, mangler noget godt læsestof til juleferien! Juleaften får vi traditionel julemad :)
  Min e-mail er: lauragandil@gmail.com

  SvarSlet
 5. Ja man er vel lidt en bog nørd, så jeg ønsker mig den hvide udgave af twilight serien. :)
  Mail: mulle_tozen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Monika Bruus-Jensen14. december 2012 kl. 08.21

  Jeg har et stort ønske om at få Jussi Adler-Olsens nye bog i julegave. Nu har jeg læst alle de andre og været stor fan af hans fantastiske karakterer og spændende og levende plot.

  Mail: monibruus@gmail.com

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig