mandag den 14. januar 2013

Lidt godt og blandet

The 70th Annual Golden Globe Awards
I nat i USA var der Golden Globe Awards, du kan se hvem der er vindere her: http://www.imdb.com/oscars/nominations/golden-globes. Umiddelbart har jeg ikke noget at kommentere på det, men det har jeg tilgengæld når der kommer Oscar uddeling. Så vender vi tilbage til mig der brokker mig over at de ikke anerkender Fantasy flim. Det gjorde de heller ikke i år med Game of Thrones til Golden Globe Awards, men der var rigtig mange gode modstandere i år, som f.eks.Homeland. Men næste år, med sæson 3, så tror jeg simpelthen det slår det hele. Men vi må se tiden an.

New Adult
Der er nok flere af jer der efterhånden er stødt på New Adult målgruppen for bøger. Det er også en målgruppe der er meget diskuteret om er nødvendig eller ej, men umiddelbart tror jeg ordet nu er kommet for at blive, så kan man så vælge at benytte sig af det eller ej. New Adult ligger mellem Adult og Young Adult. Så det er altså gruppen for unge som skal finde ud af hvad de vil med deres liv. Alderen ligger i 20erne og alt er tilladt med hensyn til vold og sex som der er i Adult målgruppen. Personligt så har jeg ikke rigtig læst nogen endnu, måske man kan argumentere for at Fifty Shades of Grey ligger i den kategori, men jeg tror helt klart det vil være en målgruppe fyldt med ret så fede bøger.

Skrivekonkurrence
Sarah Engell reklamere for denne konkurrence på hendes blog i dag, som hun slev skal være dommer af: http://sarahengell.dk/blog/skrivekonkurrence.html

Game of Thrones Promo
Alle os Game of Thrones fans går og venter på en snart meget længe ventet trailer til sæson 3, indtil videre må vi dog nøjes med denne, dog flotte, promo:


Divergent the movie
Divergent udkommer på film hvis alt går vel, i 2014. De har indtil videre kastet Shailene Woodley i rollen som Tris. I følge Variety bliver Four en af følgende: Lucas Till, Jeremy Irvine eller Alex Pettyfer
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig