lørdag den 12. januar 2013

Livskompentence

Nogle gange kan man få så store skriveblokeringer at det ikke er nok at læse bøger om at skrive, men derimod læse bøger der giver dig gode råd til at opnå dine mål og gøre dig opmærksom på hvad der skaber blokeringen. Det kunne f.eks. være denne bog som jeg i december hjalp forfatteren med at lave elektronisk:Om bogen:
Bogen giver inspiration til, hvordan du kan udvikle og bruge social og spirituel intelligens i hverdagen privat og på jobbet. Livskompetencer kan trænes på stadig dybere planer livet igennem og derfor kan alle have glæde af bogen. --> Livskompetence er langt vigtigere end faglige kompetencer!

Denne håndbog i livskunst har primært fokus på indre stress fra vore holdninger. Den kombinerer gammel livsvisdom med praktiske anvisninger på, hvordan du kan tackle hverdagens små og store dilemmaer, frygt og bekymringer, egen og andres vrede, samt konflikter på en spirituel intelligent måde, så du udvikles menneskeligt.

Efter hvert kapitel opsamles "guldkornene". Selv-coachende spørgsmål giver en dybere selv-indsigt.
Har øvelser, der kan give indre fred i stil med Mindfulness. Er også velegnet som arbejdsredskab i teams.

Du kan købe bogen på forfatterens hjemmeside eller læse et prøve kapitel: http://www.lb-colourconsult.dk/default.asp?p=11
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig