lørdag den 25. maj 2013

Dare You To review

Dare You to
Forfatter: Katie McGarry
Serie: Pushing the Limit #2
Sprog: Engelsk
Målgruppe: YA
Genre: Contemporary Romance
Udgiver: Harlequin Teen
Udgivelsesdato: 28 maj 2013

Tak til Harlequin Teen og Netgalley for anmeldereksemplaret

Serien fås endnu ikke på dansk.
Da serien har en individuel historie, er der ikke risiko for spoilers, men jeg anbefaler alligevel at du læser Pushing the Limit først, da der er mange henvisninger til den første bog i Dare You to. Læs min anmeldelse af Pushing the Limit her
Ryan lowers his lips to my ear. "Dance with me, Beth."

"No." I whisper the reply. I hate him and I hate myself for wanting him to touch me again....

"I dare you..."

If anyone knew the truth about Beth Risk's home life, they'd send her mother to jail and seventeen-year-old Beth who knows where. So she protects her mom at all costs. Until the day her uncle swoops in and forces Beth to choose between her mom's freedom and her own happiness. That's how Beth finds herself living with an aunt who doesn't want her and going to a school that doesn't understand her. At all. Except for the one guy who shouldn't get her, but does....

Ryan Stone is the town golden boy, a popular baseball star jock-with secrets he can't tell anyone. Not even the friends he shares everything with, including the constant dares to do crazy things. The craziest? Asking out the Skater girl who couldn't be less interested in him.

But what begins as a dare becomes an intense attraction neither Ryan nor Beth expected. Suddenly, the boy with the flawless image risks his dreams-and his life-for the girl he loves, and the girl who won't let anyone get too close is daring herself to want it all....
Katie McGarry har gjort det igen. Hun har skabt en fantastisk og intens kærlighedshistorie, med interessante karakterer. Coveret gør også et ganske godt forsøg på at fange intensiteten i handlingen. Jeg elsker det cover, det er meget bedre end det på Pushing the limit.

Vi følger Beth som er Noahs ven fra Pushing the Limit. Hvis i har læst den første bog, så ved i at Beth er en meget no nonsens girl. Hun er meget stædig og forsøger at gøre alt hvad hun kan for ikke at falde for Ryan. Ryan er den typiske golden boy udadtil, men han har nu også hans at slåes med. Jeg elsker især den måde som Beth og Ryan udvikler sig på i bogen. Og den måde forfatteren formår at vise at de gør hinanden til bedre mennesker. I Pushing the Limit virker Beth meget som en bitch og man håber lidt hun endte med Isaiah. Men jeg ændrede fuldstændig mening. Man forstår hende pludselig meget bedre. Faktisk vil jeg sige at det er imponerende at hun ikke er endt værre ud. Jeg har kun lidt heartache for Isaiah for han får hans egen historie i den næste bog i serien.

Selvom historien starter ud med en lidt kliche-agtigt. (Lidt a la filmen She's all that, hvis I kender den.) Så får forfatteren hurtigt dræbt klichéen og gør historien til sin egen. Fuldstændig.

Det eneste minus ved Dare you to er at den i starten er lidt langsomt, men der er også meget baggrundshistorie der skal opbygges. Men når der kommer gang i bogen, så kommer der virkelig også gang i den. Samt en perfekt slutning efter min mening.

Katie McGarry's sprog er rigtig godt. Ligeså godt som i Pushing the Limit. Desværre synes jeg ikke Dare You to nåede helt op ved siden af Pushing the Limit. Men det var tæt på. Jeg var i hvert fald stadig underholdt og havde også svært ved at lægge bogen den fra mig. Især fordi Katie McGarry bare er en mester til at fortælle kærlighedshistorier.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Er faktisk ret enig, det er nogenlunde det samme jeg har skrevet i min anmeldelse, som dog først udkommer om en måneds tid. Jeg glæder mig utrolig meget til Isaiahs bog. Den stakkels dreng altså. Holdt nu stadig med ham det meste af bogen, selvom jeg godt vidste, det ikke ville ske.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var ikke så overraskende. Jeg glæder mig nu rigtig meget til den næste bog så han også kan finde kærligheden. ;0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig