søndag den 26. maj 2013

This week #10


Bøger som jeg ser frem til meget snart at læse.


Gah... hvor bliver tiden dog af! Hele dagen i går var jeg ude i haven og lave den fuldstændig om. Alle buske og planter er stort set taget op, bortset fra et "lille" bed på 4 meter i bredden og 1 1/2 i dybden. Resten skal der være græs i. Så det er let at holde. Jubii.. Det bliver så godt når det er færdig. Men der er sket noget vildt. Jeg har fået sol. Jeg er blevet rød. Huh... ! Jeg plejer altid at få soleksem før jeg får noget som helst farve, så jeg har faktisk altid været bleg, hele året rundt. Måske er det noget med alderen. Efter 30 så bliver du mere modtagelig over for sol? Arhh.. vel.

I dag får jeg snart besøg, så det bliver en ret kort post. Men jeg har fundet ud af at de 6 x 20 min. tid på min bog om dagen er det der holder mig mest motiveret. Og det jeg har behov for, for samtidig at have plads til at nyde det jeg laver. For hvis jeg køre fast i en ting, så fortsætter jeg bare med noget andet. Og det fungerer rigtig godt. Så pludselig er der hul ind til der jeg sidder fast. F.eks. ligenu sidder jeg fast i et kapitel, jamen så hurtigskriver jeg lidt, jeg planlægger måske det næste kapitel efter det, eller jeg retter de forgående kapitler lidt til, eller også rydder jeg op i mine notater. Eller også finder jeg en sang, der passer lige præcis til det kapitel jeg skriver på nu, for at gøre det mere virkelig.
Jeg overvejer også lidt på, at forsøge mig med det som mange mener virker rigtig godt, nemlig... Guleroden. At belønne mig selv for når jeg har skrevet et kapitel f.eks. Jeg tror det kan være meget godt at vende det hele til noget positivt, så tror jeg det giver næring til kreativiteten og ikke til den indre irriterende kritikker.


Ugens interessante links:

Se J.K. Rowlings outline. Den er simpelthen fantastisk. Se den her

Party like Elizabeth Bennet

Mega cool biblioteks vintage posters
SHARE:

1 kommentar

  1. Mange tak for din søde kommentar, den varmer :D
    Nu må vi se om der kommer flere videoer senere hehe

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig