fredag den 3. maj 2013

Ekko anmeldelse

Ekko

Forfatter: Alyson Nöel
Serie: Soul Seekers #2
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Echo
Målgruppe: YA
Udgiver: Forlaget Alvilda
Udgivelsesdag: 10 april 2013


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret

Spoilers hvis du ikke har læst Skæbnekald, læs i stedet anmeldelse af den her





Daire Santos er søger - hun har særlige evner og kan rejse mellem de døde og de levendes verden, men hun har endnu meget at lære. Bedstemoren indvier hende i magiens verden, men tiden er knap, for onde kræfter vinder indpas i det lille samfund. Skæbnen har også ført Daire sammen med Dace, og deres følelser for hinanden bliver stadig mere intense. Men da det går op for Daire, at Daces forbindelser til Richter-familien er tættere, end hun havde troet, bliver deres kærlighed sat på en prøve. Dace og hans tvillingebror Cade er opvokset hver for sig og har intet tilfælles. Men Dace må erkende, at han aldrig ville være blevet født, hvis det ikke havde væretfor Richternes sorte magi. Nu har Cade vendt sig mod ham, men Dace er villig til at ofre alt for at beskytte den pige, han elsker - selv sit eget liv ... Ekko er anden bog i bestsellerforfatteren Alyson Noëls nye serie Soul Seekers. Serien bliver på fire bøger i alt. Næste bog udkommer efterår 2013


Ekko starter ud lige efter Skæbnekalds sidste punktum. Og vi finder ret hurtigt ud af hvad ekko betyder for Daire og Dace. Suk.

Igen var det en stor fornøjelse at læse Soul Seekers serien. Jeg elsker naturmagien og stemningen som bogen formår at illustrere på smukkeste vis. Daire er en selvstændig og viljestærk karakter, som ikke er bange for at fuldføre hendes del af den forudsagte skæbne. Hvilket er meget forfriskende.

Daire kommer virkelig til at leve op til sin skæbne som søger i den her bog. Det er helt fantastisk at følge hendes udvikling. Men denne gang kommer vi også meget tættere på Dace. Når vi kommer et stykke ind i bogen, er halvdelene af kapitlerne fra hans synspunkt. Mums. Jeg elsker kapitler fra fyrens synspunkt.

Flowet virker meget naturligt og jeg synes på ingen måde, der var nogen steder hvor man kedede sig. Vi får både udfyldt vores kærligheds, aktion og spændings depoter. Til gengæld var det en frygtelig slutning. Sikke et sted at stoppe den bog og så skal vi vente måske et halvt år på den næste? Måske et helt år? Suk. Det holder jeg da virkelig ikke ud.

Jeg elsker coveret. Jeg er rigtig glad for at Alvilda har beholdt som det var. Det eneste der er lavet om fra originalen, er selvfølgelig teksten. De har også flyttet overskriften ned, hvor jeg synes den står rigtig godt. Jeg håber de beholder de to næste bøgers originale covers også, de er mindst lige så flotte som de to første.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig