lørdag den 4. maj 2013

Salater fra The Food Club anmeldelse




Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret, tjek deres facebook side ud her

Jeg har interviewet forfatteren til Salater fra The Food club Ditte Ingemann, læs interviewet her eller kig ind på Dittes blog her


Gyldendals beskrivelse:

Ditte Ingemanns nye kogebog med enkle, farverige og sunde salater.

Salater fra The Food Club indeholder mere end 80 opskrifter på sprøde og sunde salater, der er nemme at tilberede og lige til at stille på middagsbordet året rundt.

Salaterne er opdelt efter råvarernes farve, der samtidig fortæller noget om, hvilke vitaminer, mineraler og andre sunde sager, der gemmer sig i de livgivende frugter og grøntsager. Bogen er skrevet af Danmarks nye salatdronning, Ditte Ingemann fra The Food Club.


Lige som sidste gang jeg anmeldte en kogebog, har jeg udvalgt nogle opskrifter, fra Salater fra The Food Club, som jeg har prøvet at lave. Hvilket har vagt meget begejstring, både hos mig selv, men også mine forsøgskaniner.




Blandt andet lavede jeg denne anderledes udgave af Coleslaw, som jeg er helt vild med. Og som jeg med det samme udskiftede den gamle klassiske udgave med, for altid. Meget frisk og syrlig med den tilhørende dressing. Mums.

Jeg kan rigtig godt lide bogens opsætning. Som er sat efter farverne grøn, gul, lilla, rød og orange. Derudover er der en lille figur af enten fisk, fjerkræ, svin eller okse, som giver et godt overblik over hvilket slags kød salaten egner sig bedst til. Samtidig er der også taget højde for årstiderne. Der er i alt 80 opskrifter, så der er rigeligt nytænkning inden for salater, der nok skal kunne glæde selv den mest kræsne. Jeg kan især godt lide at der ofte er en lille personlig tekst fra bloggeren Ditte Ingemann, som gør det hele lidt mere personligt.


 

To andre salater jeg har lavet, som også har udvidet min salat horisont yderligere. Jeg kan især godt lide den anderledes udgave af Waldorfsalat. Jeg har selv lavet en anderledes Waldorfsalat som jeg altid bruger, men min kæreste kunne faktisk bedst lige denne her udgave. Jeg synes også den smagte himmelsk, så det er helt klart ikke sidste gang jeg laver den. Det er altid dejligt at have noget at blande lidt med efter humør.

Alt i alt, synes jeg det er en fantastisk kogebog, som kommer med gode, nemme og lækre salat ideer. Og som alle kan finde ud af at lave. Det jeg særligt godt kan lide, er at komme ind under huden på den anderledes måde som Ditte tænker salater på (i hvert fald i forhold til mig selv), noget som helt sikkert kan inspirere mine andre faste salater.




En skøn bog, der er en fryd for øjet såvel som for maven.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg har absolut ingen forstand på kogebøger, så derfor vil jeg undlade at udtale mig om dem, men jeg må indrømme, at de salater du præsenterer, ser himmelske ud - og passer perfekt til årstiden med det gode vejr! God anmeldelse!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. :0) Jeg er faktisk også lidt overrasket over hvor pæne billeder jeg fik taget.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig