søndag den 5. maj 2013

This Week #8



Dette har været en af de uger hvor tiden bare er smuldret væk, og alligevel har jeg følt jeg har bedrevet en masse hver dag. Jeg kan bare ikke rigtig sætte finger på hvad her søndag formiddag.

Jeg ved jeg har lavet noget på Kattemagasinet og jeg ved også at jeg ikke har set ret meget fjernsyn. Bort set lige fra det obligatoriske Game of Thrones og så har jeg faktisk set Ironman 1 + 2. De er faktisk meget bedre end jeg husker dem. Jeg ved ikke om det lidt er på grund af Avengers, men vi skal i hvert fald helt klart i biografen i dag og se Ironman 3.






Forår på vej. Hvor er det dog skønt. Vi har fået fjernet al mosset i vores græsplæne, så nu er der bare ikke ret meget græsplæne tilbage. Suk. Jeg er ikke så stor fan af havearbejde må jeg tilstå. I hvert fald ikke havearbejde hvor jeg ikke kan have en lydbog i ørene samtidig. ;0)

Men jeg har et lille højbedsprojekt, som jeg glæder mig til at komme i gang med. Med skønne duftende krydderurter, måske lidt jordbær og nogle ærter. Mums.



Er det ikke ved at være lang tid siden jeg har haft en konkurrence på bloggen? Det må jeg gøre noget ved.


Ugens læsning

Det er ikke blevet til så meget internet læsning, men til gengæld er jeg i gang med Kragernes Rige. Fantastisk bog. Jeg er desuden også i gang med Pretty Little Liars, og den er langt bedre end forventet. En anden bog jeg sluger med øjnene i øjeblikket er Chosen at Nightfall af C.C. Hunter som slutter Shadow Falls serien. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan den ender.

Skriveriet

Jeg er nu så småt kommet af med alle de irriterende små tidsrøvere, så jeg nu igen kan fokusere 100% på min skrivning igen. Jeg er frygteligt langt bagefter, og så er jeg måske alligevel ikke. Jeg har i hvert fald fået en ide der lidt ændre opbygningen af min historie. Så jeg på den måde kan fortælle det jeg vil fortælle mere effektivt over kortere kapitler, frem for lange langtrukne og kedelige kapitler. Hvilket også betyder at jeg ikke ender ud med et 100.000 siders manus. Måske jeg kan nøjes med lidt mindre.

Jeg ikke bare skal nøjes med mindre. Jeg SKAL skrive mindre. For jeg ved at når jeg er færdig så skal jeg i gang med redigeringsfasen og der får mit manus minimum noget der ligner 30.000 ord på sig af ren beskrivelse. Det mangler der virkeligt også!
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig