onsdag den 8. maj 2013

Iron Man 3 filmanmeldelse




Jeg er stor fan af superhelte film. Jeg er lidt nørdet på den måde. Men jeg må tilstå at Iron Man aldrig rigtig fængede mig. Ikke før nu. Som jeg skrev sidste søndag, har jeg set de første film igen med nye øjne efter jeg har opslugt Avengers. Jeg var meget mere solgt på dem denne gang. Iron Man 3 er endnu bedre end de to første film.

Noget af det jeg rigtig godt kunne lide var at, vi får en meget mere menneskelig side af Tony Stark at se. Stress, søvnløshed og angstanfald er noget af det Tony Stark skal kunne klare, samtidig med at han redder hele verden.

Jeg synes også det har klædt filmen at kærlighedshistorien har fået lov til at fylde noget mere. Den bliver lidt mere believable.




Vi ser faktisk meget mere til Tony Stark end til Iron Man i filmen, hvilket jeg synes klæder filmen rigtig godt. Vi bliver ikke så meget i tvivl om at det er Tony Stark der bære Iron Man dragten og ikke at Iron Man dragten der bærer Tony Stark. I de første film, synes jeg der var stor forskel på Tony Stark og Iron Man. Denne gang er han i aktion uden hans Iron Man suit.

Gwyneth Paltrow er virkelig også en fornøjelse at se i den her film. Hun får virkelig sin sag for, som kæreste af Tony Stark.





Robert Downey Junior har jeg ikke været den største fan af, men han overraskede mig i Avengers, og i Iron Man 3 solgte han mig fuldstændig. Jeg synes så absolut det er hans bedste præstation som Tony Stark til dato, jeg håber han siger ja til at fortsætte som Iron Man i den næste film. Der er blevet givet grønt lys til Iron Man 4, også selv om Robert Downey Junior ikke vil være med. Men hvis de finder en anden end ham, så er jeg ikke sikker på jeg vil se den.



SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig