torsdag den 6. juni 2013

Dag 6: 10 steder du gerne vil se, inden du dør

Jeg har på grund af det med min søster, altid været meget opmærksom på det med døden. Så nogle af de steder jeg har været på ferie, er de steder jeg gerne vil se inden jeg dør. Men man kan altid finde flere. Her er de 10 steder jeg rigtig gerne vil se næst:Hawaii... åhh.. hvorfor skal du ligge så mange mange timer i fly væk. Jeg er ikke så stolt ved at flyve må jeg indrømme, så jeg skal virkelig tage mig samme, for at komme det her fantastiske sted hen. Jeg er vild med alt det natur de har. Fordi Hawaii ligger i mange forskellige trope områder, så har de alt indenfor natur, som regnskov, is, vulkan, flotte strande og golde områder.
New York. Er storbyen! Jeg elsker storbyer. Jeg skal helt klart over og være Blair fra Gossip Girl og få brunch på en hip restaurant eller være skøre Phoebe fra FRIENDS, der løber rundt som en tosse i central park.
The Wizarding World of Harry Potter. Ja den burde faktisk være øverst. Jeg vil elske at stå der midt i Hogsmeade og får en butterbeer. Måske købe mig en trylle stav i Olivanders og for et øjeblik lade som om jeg var 11 og skulle på Hogwards. Jeg bliver dog nødt til at vente til de har fået Diagon Alley. Huha.. jeg kommer fattig hjem derover fra det er helt sikkert. Jeg bliver næsten også nødt til at se om jeg kan overtale mig selv til at komme op i nogle rutsjebane, jeg er sikker på der også er en masse at se. Men jeg får motion sickness lige så snart der er et skarpt sving. Suk.


Jeg har altid gerne vil se pyramiderne, som er det eneste World Wonder der stadig står. Men jeg synes hver gang at vi overvejer at gøre det, så er der uroligheder dernede. Jeg håber det vil lykkes en dag.

Jeg ELSKER Disneyland. Jeg elsker prinsesser, slotte, Anders And, eventyr og sjov og ballade. Jeg har været 3 gange i Disneyland Paris og jeg vil rigtig gerne derned igen. Jeg kan sagtens få en uge til at gå i Disneyland, det er ingen problem. At sidde og få en flot isdessert med Askepots sko i chokolade, samtidig med at prinser og prinsesser fra mine yndlingseventyr danser rundt sammen med børn i alle aldre. Det er simpelthen en helt særlig oplevelse. Så jeg skal helt sikkert i Disneyland i Florida også.

 
Skotland har den skønneste natur. Fyldt med gamle borge og sagne om vikinger. Og så har de bare verdens bedste accent. Det ser fuldstændig eventyrligt ud når man ser billeder derfra. Helt uspoleret magisk natur.

 
 
 
 

 
Athen vil jeg rigtig gerne besøge på et tidspunkt, især for at se de gamle græske bygninger. Da jeg var lille, var jeg på Rhodos og se Knossos, og vi griner stadig i dag over hvor meget jeg gik i hælene af guiden og opslugte hvert ord hun sagde om græsk mytologi. Jeg kan stadig huske noget af det hun fortalte den dag i dag. :0)
 
 
 
 

Bath. I England. En overgang læste jeg mange regancy historical romance novels, og der var der meget ofte nævnt Bath. Bath var feriestedet. Især for den gamle engelsk adel. Men Jane Austen har også boet der. Det lyder som et helt særligt og magisk sted når man læser om det i bøgerne og jeg vil elske at gå en dag i Jane Austens fodstor. Og se det hun har set og gjort de ting hun har gjort, for på den måde at komme tættere på den fænomenale forfatterinde.

 
Ligenu er jeg i gang med at læse Dan Bowns nye Robert Langdon bog, og han er denne gang i Firenze, Italien. Jeg får så absolut lyst til at tage afsted når jeg læser om stedet. Det minder lidt om da jeg var i Rom og var inde og se den ældgamle bydel. Firenze har også en gammel renæssance bydel, fra dengang hvor Firenze var BYEN at tage til. Store kunstre som Michelangelo og Leonardo da Vinci har sat deres præg på byen i dens storhedstid.
 
 
 Sidst men bestemt ikke mindst, vil jeg gerne ind og se St. Michaels Mount, England. Øen, med dens fine borg, spiller nemlig en stor rolle i min bog. Jeg bruger dog en hel del fri fantasi når jeg beskriver stedet, men jeg har også set rigtig mange billeder fra stedet. Det kunne jo være helt fantastisk at opleve det på egen hånd.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg ville virkelig også gerne komme til Bath en dag. Det er vist enhver Austen-fanatikers drøm.

    SvarSlet
  2. Rejser: Åh ja, det kunne være så hyggeligt at gå i blandt de små huse. Jeg har ikke noget imod at flyve. Jeg har været på en ferie til Thiland, hvor flyven turen tager 12-13 timer, der synes jeg dog at de sidste timer var lange. Hawaii er også en af de jeg gerne vil opleve. Faktisk var jeg tæt på at vælge den til min liste.

    Ensomhed: Ja jeg glæder mig også til at se hvad det er. Jeg skal nok skrive mere om det, når jeg ved lidt mere. Hvis du vil kan du læse om programet her: http://www.dk4.dk/index.php/item/627-det-handler-om-folelser og her kan du læse om Ventilen: Ventilen.dk. Som er det sted, hvor jeg går. Har du en mail? for så vil jeg lige sende det til dig :)

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig